Gibraltar förlorar hemma i opposition att Norge inom VM-kval

0

GIBRALTAR förlorar hemma i opposition att Norge inom deras Qatar-kvalmatch inom 2022
Gibraltar startade sin Qatar 2022 VM-kampanj på onsdagen i opposition att Norge, omkring Victoria Stadium, sumpade 0-3 i opposition att skandinaverna, hela ett intensivt njuter under vilket Gibraltars målvakt, Dayle Coeling, för att utför se fram emot Glentoran inom Nordirland, levererade det finns en utmärkt prestation för att förnekade gästlagets en hel del möjligheter.

Alexander Sorloth, ifrån RB Leipzig, gjorde öppningsmålet inom 43: e minuten allteftersom Genks Kristian Thorstvedt gjorde två min efteråt, i form av att anse 3:e målet för att hände inom den 57: e minuten i form av tillåta från AZ-försvararen Jonas Svensson.

Med Norges nästa motståndare är Turkiet på lördag i Málagas La Rosaleda-stadion, och därav i form av tenderar att Turkiet slog gruppfavoriterna Nederländerna 4-2 samma identiska natt, växte till matchen i opposition att Gibraltar viktigare se fram emot norrmännens förhoppningar i fråga om tenderar att kvala sig vara uppmärksam på VM.