Vardar 1961 tecknade ett treårigt kontrakt genom användning av Gurbindo

Den spanska landslagsspelaren Eduardo Gurbindo (33) att tillägga medlem inom franska Nantes är det finns en ny medlem inom Vardar1961. Gurbindo närma sig tenderar att gå genom användning av inom Vardar 1961 efter säsongens kvarvarande. Spelaren för att hade varit europeisk mästare genom användning av Spanien undertecknade ett treårigt kontrakt genom användning av de som röda att tillägga svarta.

“Via Gurbindos intresse av konstant vi genom användning av förstärkningar för att Vardar1961 närma sig tenderar att förvandlas till mycket mer konkurrenskraftiga genom de som nästa säsongerna. Vi är de glada att tillägga nöjda genom användning av tenderar att Gurbindo accepterar kvaliteten på Vardar1961 att tillägga tenderar att mannen behöver ha det finns en ny problem under vilket vi kollektivt ska försök att att uppnå men högre konsekvens. Gubrino närma sig att leverera uppfriskningar inom attacken att tillägga effektivitet inom försvaret. Vi uppskattar dess kvaliteter att tillägga vi är de säkra på tenderar att att anse att omedelbart närma sig att spela in inom vårt metoder. Förstärkningarna för att Vardar1961 råda över kommit överens i fråga om fram till nu närma sig att leverera fansen ganska mycket nöje att tillägga jag föreställa tenderar att vi snabbt närma sig ha förmågan att välbefinnande på de som nya spelarna ”, säger Mihajlo Mihajlovski, klubbens president.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × two =