Liverpool vinner å andra sidan sporten överskuggas resten av skräckskada titta på vargens målvakt

Liverpool vinner å andra sidan sporten överskuggas resten av skräckskada titta på vargens målvakt.
DEN FÖRVARA Wolves-stjärnan Diogo Jota bevisade skillnaden titta på Premier League-mästarna men även gjorde mål som inom Liverpools första halvlek inom ett måste-vinna-spel titta på de som röda. Fast sporten överskuggades resten av det finns en sen sarga på Wolves målvakt Rui Patricio.
Tacksamhet men även lov ser ut att markera för att i fråga om den portugisiska skottstopparen närma sig är benägna att bli bättre sig, genom användning av Wolves-chefen Nuno Espírito Santo för att berättar Sky Sports: ”Tydligen är han okej men även tydligen är han välinsatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 3 =