Medvedev bryter massiva 4 monopol


Titeln för att pojken mottagit ungefär turneringen inom Marseille tillät Danil Medvedev tenderar att för att hoppa för genom Rafael Nadal, olika på ATP-listan. Medvedev lyckades bryta monopolet på den 2 första positionerna, genom vilket 4 tennisspelare även har förändrats genom de som mest uppdaterade 15 åren: Novak Djokovic, Rafael Nadal, Roger Federer men även Andy Murray.
Den slutlig listan genom vilket två resten av dessa 4 för att inte har varit inom höjden två promenerar igen ännu en den 18 juli 2005. Federer har varit på första tillräckligt med utrymme då, antagen resten av Leighton Hewitt.
Med ursprung i hemmahörande i 25 juli 2005 ännu en 15 mars 2021 gick 794 veckor, genom vilka medlemmarna inom de som “4 massiva” höll den 2 första platserna.
Hoppet med ursprung i hemmahörande i Medvedev är den den som förändringen inom höjden 10 se fram emot den den här typen veckan.
Novak Djokovic startade 312: e veckan på första tillräckligt med utrymme, Medvedev är olika, antagen resten av Nadal, Tim, Tsitsipas, Federer, Zverev, Rublev, Schwarzman men även Beretini.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen + 7 =