Spaniens Carlos Sainz daska igen på kritik i ett försök att förvärva Covid Jab
SPANIEN F1-förare Carlos Sainz är trassande igen emot kritik genom sin ägo fått Covid-jabben

Genom användning av ankomsten från Formel 1 men även MotoGP ännu en Qatar men även Bahrain beslutade myndigheterna att leverera Covid-19-vaccinationerna ännu en så mycket som tävlingslag, tillsammans med förare, för att det finns en säkerhetsåtgärd se fram emot de som kommande tävlingarna. Ferrari Carlos Sainz har varit en av många F1-förarna för att bestämde sig i ett försök att förmedla citerar dem på erbjudandet men även fick sin första dos från vaccinationen inom Bahrain framför Sakhir-testet framför säsongen. Det nyhet mottogs emellertid för att inte effektivt inom Sainz faderland, men även massor av spanska kände tenderar att pojken hade utnyttjat sin placera i ett försök att förvärva ett innan vaccin, omkring för att Infantas Elena och Cristina för att flög ännu en Förenade Arabemiraten i ett försök att förvärva sina jabs.

Fast omkring det finns en presskonferens inte för länge sedan slog spanjoren igen emot naysayers:

”Vi är de det finns en bubbla via 3000 individer som reser runt hela världen. De som av länder som vi åker ännu en närma sig gärna det som får någon person vaccinerad, sade pojken men även tillade tenderar att ”att anse finns över lagom massor av orsakar se fram emot hela inom Spanien att veta att anse. Den för att för att inte behöver uppfatta att anse, desto värre se fram emot honom, ”avveckla Sainz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 5 =