Kvalificeringen titta på UEFA eEURO 2021 börjar till den här dagen, Italien bör försvara titeln

Kvalificeringen börjar till den här dagen a UEFA eEURO 2021, den officiella UEFA-esportturneringen. Som ett resultat av det är det frivolöst är benägna att gissa är på detta den digital versionen resten av den kontinentala konkurrensen titta på nationer som kan är benägna att spelas på PES 2021. De som Italienska landslaget de kommer vara laget är benägna att slå, som ett resultat av de som bör försvara titeln de som mottagit förra sommaren.

Hela kvalmatcher sänds omedelbart på officiella UEFA YouTube-kanal. Delta del inom turneringen är alla de 55 UEFA-medlemsföreningar, som kan är benägna att tävla inom ett noggrant schema för att startar den här dagen. Vinnaren resten av konkurrensen närma sig är benägna att tillkännages den 10 juli 2021, det är det förr eller senare längre fram än finalen inom UEFA EURO 2020 som kan är benägna att spelas på Wembley Stadium.
För att inom fallet via förra årets inledande version, mottagit resten av att anse italienska landslaget, eEURO 2021 skiljer sig ifrån är benägna att vara förmodligen den mest stor efootboll-turnering titta på landslag aldrig organiserad. Lagen, uppdelade inom tio lag, konfronterad den ene den andre inom att anse klassiska “hemma och därav borta” -formatet. Var och en match består resten av två 1v1-matcher, via att anse sammanlagda resultaten av den 2 matcherna för att avgör slutresultatet. Kvalmatcherna spelas mellan mars och därav april.
Vi har omedelbart redan informerat dig i fråga om att vi ska är benägna att observera och därav heja direkt på Twitch-kanalen Italienska landslaget den 29 mars 2021.
Klockan tio vinnare resten av grupperna kvalificerar sig omedelbart vara uppmärksam på finalturneringen under vilket 16 team närma sig för att delta. De som tio olika platserna deltar inom det finns en slutspeleturnering som kan är benägna att spelas den 10 och därav 17 maj att kunna förordna det föregående paret av sex finalisterna.
Var och en nationellt federation närma sig för att delta via ett nationellt fotbollslag via två vara uppmärksam på 4 ivrig spelare. Den totala prispotten är 100.000 euro, som kan är benägna att delas mellan alla de finalister, varav 40 000 euro titta på vinnarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen − 3 =