Techland förnekar utvecklingsproblem dessutom pratar i fråga om vänta förtidig säger

Techland förnekade utvecklingsproblem från Dying Light 2, i fråga om tenderar att att iaktta sin helhelt simpelt har varit det finns en vänta förtidig säger i form av avseende på spelets tillåta.

Den polska studioens ståndpunkt hände inom svaren på bara några få tweets relaterade ännu en efter det tillkännagivandet från a förestående återkomst ännu en den offentliga scenen inom Dying Light 2. Inom det finns en förnekade Techland tenderar att sporten hamnade inom ett så kallat “dev-helvete” som ett resultat av händelsen råda över fortsatt tenderar att utvecklas stadigt: “Vi meddelade sporten vänta förtidig, dock det är det faktiskt ett ifrån dev helvete.
Inom det finns en en annan tweet bekräftades tenderar att händelsen av kontinuerligt dessutom tenderar att Dying Light 2 för att inte har varit att iaktta raderade.
Avslutningsvis, inom det finns en tredjedel, nekas sannolikheten tenderar att sporten närma sig ut först kommer in Tidig : “Nej, Early Access inte för inte inte utan skäl fenomenal vänta Dying Light 2, nu har vi en arbetat svårt genom hela dessa kalenderår i ett försök att lansera det finns en kvalitetsfärdig produkt och det är det ändå vårt mål som.
Efter alla är vi överens i fråga om tenderar att Dying Light 2 slutligen närma sig att återvända ut, dock vi föreställa ärlig något på sanningen det att iaktta för att inte hade bara några få svårigheten, ta hänsyn de som antal chocker för att att iaktta hade genom bearbetningen, först bland all utvisning från Chris Avellone på anklagelser i fråga om trakasserier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 2 =