Justice League, Snyder Minimera on Sky på samma gång runt hela världen: det är det formellt


Himmel infört är benägna att att iaktta även har förvärvat rättigheterna är benägna att distribuera Snyder Minimera resten av rättvisans liga på samma gång runt hela världen genom användning av övriga världen. Så ifrån och därav genom användning av den 18 mars är redo att abonnenterna på tjänsten förhandsgranska film, såväl som utan ut en någon person av ytterligare kostnadsformat.

Se fram emot de återstående är att iaktta ändå bekräftat är benägna att Justice League’s Snyder Minimera närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig på uthyrning / köpa på alla de verkar större italienska digitala videoplattformar. Låt oss läsa att iaktta officiella pressmeddelandet {för mer information}:

Den efterlängtade ZACK SNYDERS RÄTTSLIGA anländer torsdagen den 18 mars, klockan 8 på morgonen, för att det finns en världspremiär på Sky Cinema Uno, strömmad på NOW TV och därav tillgänglig på begäran, samtidigt släppningen inom Förenta staterna. Film sänds dessutom inom finaste ett tag lördag 20 mars kl 21.15 på Sky Cinema Uno.

Inom ZACK SNYDERS JUSTICE LEAGUE, fast valen är benägna att möjliggör Supermans (Henry Cavill) slutliga lidande för att inte har varit värdelös, förflyttar Bruce Wayne (Ben Affleck) samman genom användning av Diana Prince (Gal Gadot) med avsikt att rekrytera ett besättning resten av metahumaner med avsikt att försvara världen ifrån ett överhängande risk resten av katastrofala proportioner. Uppgiften verkar vara tuffare än vad Bruce föreställde sig, som ett resultat av varenda komponent bör möta demonerna ifrån sitt föregående dag, är benägna att överskrida att iaktta för att även har blockerat dem, för att det är de ha kunskap i förenas och därav avslutningsvis bilda det finns en aldrig innan skådad serie hjältar. Till sist kollektivt är redo att Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) och därav Flash (Ezra Miller) vara sena med avsikt att rädda planeten ifrån Steppenwolf, DeSaad och därav Darkseid och därav deras hemska avsikter.

ZACK SNYDER’S JUSTICE LEAGUE stjärnor Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Ray Fisher, Jason Momoa, Ezra Miller, Willem Dafoe, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Diane Lane, Connie Nielsen, JK Simmons. Manuset är resten av Chris Terrio, ifrån det finns en beskrivning resten av Chris Terrio, Zack Snyder och därav Will Beall, baserad på DC-karaktärer, Superman skapad resten av Jerry Siegel och därav Joe Shuster. Producenterna resten av film är Charles Roven, Deborah Snyder, då däremot de som chefen producenterna är Christopher Nolan, Emma Thomas, Wesley Coller, Jim Rowe, Curtis Kanemoto, Chris Terrio och därav Ben Affleck.

Tillsammans med Italien närma sig Zack Snyders Justice League är benägna att sändas på Sky Cinema ifrån 18 mars även inom UK, eire, Tyskland och därav Österrike.


Zack Snyder's Justice League
Zack Snyder’s Justice LeagueLeave a Reply

Your email address will not be published.

ten − three =