exklusivt dominerar Förenta staterna: s betyg 2021, däremot är trassande för att inte COD

0

NPD släppte sin bästsäljande videospelrapport inom februari 2021 samt så mycket som 2021 (fram till nu efter alla). Summorna kommunicera se framåt för att sig själva: unik Nintendo Switch dominera rankningen erhåller antal positioner, däremot gå fel i form av tenderar att undergräva COD: s första placera. Denna sort är all besked.

Till att börja med, låt oss se rankning resten av de bästsäljande spelen inom Förenta staterna med ursprung i hemmahörande i start resten av 2021 ännu en just nu:

  1. Call of Duty Black Ops Cold War
  2. Fantastiskt Mario 3D World + Bowsers Fury
  3. Marvels Spider-Man Miles Morales
  4. Assassin’s Creed Valhalla
  5. Madden NFL 21
  6. Mario Kart 8 Deluxe
  7. Animal Crossing New Horizons
  8. Call of Duty En samtida Warfare
  9. Persona 5 Strikers
  10. Ring Fit Adventure

För att kommer du att kunna se, exklusiva Nintendo Switch de kommer att få 4 positioner inom höjden 10 resten av 2021 rapporterad resten av NPD. Sony PlayStation lyckas förvärva det finns en den som placera i form av Marvels Spider-Man Miles Morales, då däremot Microsoft Xbox för att inte är redo att skryta i form av ett par exklusiva inom rankingen. Försäljningen för att rapporteras den här typen är både kroppslig samt digital, utöver med avseende på exklusiva Nintendo Switch (Kyoto-huset inslag för att inte dessa skyldigheter).
Bara för att genom loppet av februari månad 2021 tog Fantastiskt Mario 3D World + Bowsers Fury topplaceringen hela genom tenderar att slå COD i form av bara de fysiska versionerna. Hände ha i åtanke att Nintendo-spelet ägde rum inträffade ut inom februari, så att iaktta hade en betydande mängd mycket mindre ett tag tenderar att klättra 2021 ovan.
Däremot tittar på de mest uppdaterade 12 månaderna (Februari 2020 – februari 2021), rankningen resten av de bästsäljande spelen inom Förenta staterna består resten av:

  1. Call of Duty Black Ops Cold War
  2. Call of Duty En samtida Warfare
  3. Animal Crossing New Horizons
  4. Madden NDL 21
  5. Assassin’s Creed Valhalla
  6. The Last of Us del 2
  7. Ghost of Tsushima
  8. Marvels Spider-Man Miles Morales
  9. Fantastiskt Mario 3D All-Stars
  10. Mario Kart 8 Deluxe

Till sist påpekar vi tenderar att PS5 är konsolen såldes snabbast i USA, på nytt baserat på NPD-data.


Super Mario och andra exklusiva Nintendo Switch de övertygade USA
Fantastiskt Mario samt olika exklusiva Nintendo Switch de övertygade Förenta staterna


[ad_2]

Leave a Reply