Chivalry 2: det finns en ny trailer kartan Wardenglade

Torn Banner Studios även har lanserad det finns en ny trailer från Ridderlighet 2 med tanke på nuvarande det finns en lite från en av många de som tillgängliga kartorna att direkt inom beta den 23-26 april (bara tillgänglig se fram emot PC-versionen): Wardenglade. Riddare i opposition att legosoldater, konflikten lovar tenderar att förvandlas till riktigt episk.

Som ett sätt att komma åt beta bör du kan sin helhelt simpelt boka sporten på Epic Games Store. Låt oss läsa den officiella beskrivningen från Chivalry 2:
Återvänd ytterligare att iaktta finaste medeltida slagfältet
Chivalry 2 är det finns en första individ nyheter247 skriver i fråga om slasher inspirerad från filmiska medeltida strider. Entusiastisk spelare närma sig tenderar att dyka komma in inom alla de de som väsentligen den mest ikoniska ögonblicken inom tiden: i riktning bort svärdssammandragning ytterligare regn från brinnande pilar, ytterligare slottbelägringar såväl som en alltför stor mängd extra.

Förköp med tanke på förvärva den exklusiva artikeln:
Royal Zweihänder
Leverera ner fiender via Royal Zweihänder, ett läskigt tvåhänt krigsredskap,. Bra när som helst du hamnar omgiven och kan släppa bryta bort din blodiga grymhet.

Tidigare än vi avgår påminner vi i fråga om tenderar att Chivalry 2 är också hela tillväxt se fram emot PS5, Xbox Series X / S, PS4 såväl som Xbox One.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − 5 =