Pokémon Go tillåter dig att låt oss vad kommer att göra föda i riktning bort äggen, att anse nya valet är inom testning

Hela genom sitt officiella Twitter-konto även har Niantic meddelat är benägna att de som kolla det finns en ny utföra från Pokémon Go. Vänta tillfället kolla in kan vara hittade i riktning bort utvalda , däremot snabbt är redo att alla de kontrollera vilken pokémon de känner till gömma sig inom ägg, se framåt för att ha förmågan att ge risk är benägna att föredra ett visst ägg relativt än ett annat.

Vänta de som oinvigda är redo att inom Pokémon Go fästas monster fångad annars. Det mest typiska är är benägna att för att hitta dem hela gatorna, ändå den förmodligen den mest fruktansvärda pokémonen finns inom raider eller ytterligare samt i form av för att belöning se framåt för att speciella uppgift. Ett annat betyder är benägna att fånga dem är att lindra för dem i riktning bort Personal Go Rocket eller hela genom är benägna att kläcka dem i riktning bort ägg.
Dessa ägg är uppdelade inom ett antal kategorier är förutsatt på deras sällsynthet samt begär att du bara fungerar ett antal kilometer i ett försök att kläcka, så att anse den här typen är ett rimligt dyra operation. Resten av den skälen behöver en hel del förståelse tidigare än de som välj ett ägg vad att anse är redo att inkludera i ett försök att prioritera de eftersom är redo att ha utan tvekan användbar pokémon i hela, sig se framåt för att sitt deltar i.
Den nya funktionen måste i själva verket fakta berätta se framåt för att spelaren vad som kan vara pokémon för att är redo att poppar ut ur ett visst ägg samt deras scen från sällsynthet. Att markera den som för att för att inte skulle vara känt är i fråga om den pokémon för att finns skulle vara kromatisk eller för att inte. Ett trevligt tillskott för att är redo att stötta ett antal extra överlägsna .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve + 14 =