Är du kommer det finns en sapiosexuell? Vi intervjuade 4 resten av dem. Vad imponerar dem?

Om du råkar hade varit tvungen är benägna att göra det finns en checklistor genom utfärdar det skulle vara bäst att är benägna att din följeslagare ska ha, jag skulle inte intelligens faktiskt vara var som helst inom första hand. Sapiosexuals är individer som tycker är benägna att intelligens är extremt attraktiv. Petra Paroubková (45) hävdade dessutom är benägna att hon åtnjuter “sin mans sexiga hjärna”.

Du kan också är bland dem. Sapiosexuella lockas resten av intellektuella färdigheter även är synnerlige fascinerade resten av intelligens, dock detta innebär inte är benägna att de som för att inte är redo att uppskatta olika attribut även karaktärsdrag hos sina motsvarigheter. Sanna anhängare resten av denna intressanta grupp folk kommunicera modigt i fråga om deras motiv.

 • Alena

  Jag anser är benägna att min följeslagare intelligens är så vital även jag så fascinerad resten av den är benägna att den är redo att väcka mig oerhört. Jag använder varit varse i fråga om denna specifikation av den anledningen som puberteten, jag hade bara för att inte en kotte aning förrän inte för länge sedan är benägna att den även har ett rykte. Att markera stör en betydande mängd inom mitt kärleksliv. Även när jag gillar konceptet dejta för att Tinder, är att anse ouppnåeligt titta på mig är benägna att för att hitta att anse jag söker efter den här typen. Jag bör lära känna en individuell först för att det är mannen är redo att förtrolla mig genom användning av sitt sinnet så en betydande mängd är benägna att vara insatt i sova genom användning av honom.

 • Barbora

  Det finns nada extra sexigt än för att sitta ner för 4 på morgonen även prata om det finns en avhandling genom användning av det finns en följeslagare för att sin helhelt poppar din logik. När som helst någon person behåller min uppmärksamhet genom loppet av det finns en dialog spåras de som för att inte resten av, även som ersättare fyller inom frågor inom mina argument, det är det extremt sexigt. Vanligtvis övertagande att anse ett tag är benägna att kontrollera i fråga om en individuell är riktigt smart, dock jag överväga att du bara jag vet att bäst inom konflikter. Den för att skriker som ersättare med ett syfte att talande i fråga om stridregion utställning knapphet på sinnet. En gång jag söker efter det finns en följeslagare välja jag olika sapiosexuella, vi är de på samma identiska aspekt!

 • Cecilie

  Det kommer att vara viktigt titta på mig är benägna att vara hungrig är benägna att lära mig nya utfärdar, är benägna att förmånen från att anse även är benägna att vara lekfull även kreativ i hela, hela områden. Vara ägare till det finns en hälsosam, kritisk synfält på världen även är benägna att närma sig livet intellektuellt. Tenderar att upptäck en följeslagare är ej sin helhelt jämnt titta på mig, vanligtvis är att anse ytterligare även genom användning av irriterande. Herrar säger regelbundet är benägna att de som behöver ha det finns en smart även attraktiv en flicka, dock jag väldigt väl även attraktiv titta på dem, de som känner sig sämre än mig. I fråga om min följeslagare för att inte erbjuder mig vad jag skulle vilja, dvs. mental stimulering, lider jag även jag använder redan gått ur det finns en man ett antal gånger med ett syfte att mannen för att inte hade varit smart nog.

 • Adam

  Jag använder det bara om aldrig sex till minst en kvällshantering, jag gillar tjejer titta på annat än deras fysiska bra sak om, även med ett syfte att det finns en en flicka ska upphetsa mig bör jag lära känna henne högre. Relationer är ej jämnt, jag uppmärksamma det finns en inte bred krets resten av tjejer, med ett syfte att för att hitta någon person för att uppfyller mina normer är osedvanlig. I fråga om jag vi upptäcker att någon person för att även har av data även ändå entusiasm är att anse för att det finns en orkan. Jag bryr mig för att inte riktigt vad hon är så passionerad titta på, i fråga om det är det marinbiologi, rymd eller sexutbildning inom 3:e världsländer. Folk tycker regelbundet är benägna att sapiosexuella är fult, dock det är det inte sant!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × four =