Erotisk berättelse: När de rörde på mig skakades jag

Det var konstigt, annorlunda, så subtilt och annorlunda som allt jag någonsin har känt. Att kyssa en främling är alltid en upplevelse.

Vi tar dig fortfarande idag erotisk novell…
Jag satt i en stol och såg med ett öga hur Lukáš och Klára strövade tillsammans. Det var en av våra flyr till naturen. I en stuga, i en miljö där världen är kvar. Jag tittade på serien, men jag var mycket mer upphetsad över hur Lukáš Klára avslöjade sitt bröst.
Vi var fantastiska vänner. Ingenting var dolt för oss, så när jag återhämtade mig efter upplösningen tog Lukáš och Klára mig till stugan. Allt var annorlunda här. Skogen, bäcken, omgivningen var så vacker och ren. Perfekt för rengöring av huvudet. Elden sprak i eldstaden, TV: n kompletterade den moderna bakgrunden. Jag satt i en stol och huggade en pistasch efter den andra. De var perfekta för ett vitt torrvin.
Jag vet inte om jag har sett dem tidigare eller känt den glittrande energin av lust och passion som kröp runt i rummet. Jag kände att något var annorlunda. De gick inte till sovrummet, de lämnade inte, de drack vin, ibland bytte de ut något med mig, men de mumlande ljuden av deras tungor sammanflätade i franska kyssar hördes mer och mer genom rummet. Till och med milda suckar, stötar, ljudet av kläder som glider ner i kroppen.
När Klára helt tog på sig sin T-shirt och Lukáš började kyssa hennes nakna bröstvårtor, försökte jag inte ens se obetydlig ut. Jag log mer och mer och vände mitt ansikte mindre och mindre från tv mot dem.
Klára hade en vackert byggd kropp. Jag har sett hennes bröst flera gånger i delade duschar i gymmet. Hon var en trevlig kvinna, men jag hade inte sett hennes bröstvårtor som hon gjorde nu.
Först visste jag inte vad jag skulle göra. Vi hade alla gott humör från en trevlig dag och vin som steg upp i våra huvuden. När Klára log mot mig tappade jag blyg, hämningar och sträckte mig i knäet. Luke var en vacker kille. Hur det tillhörde tränaren. Den maskulina, välbyggda blicken på henne som kysser hennes kropp upphetsade mig. Han tittade på mig, log och slutade inte älska henne.
“Kom till oss,” sa Klara plötsligt. Jag stod som i en trans och gick fram till soffan. Jag satte mig bredvid Klara. Hon kysste mig på läpparna med ett leende. Det var konstigt, annorlunda, så subtilt och annorlunda som allt jag någonsin har känt. Att kyssa en främling är alltid en upplevelse.
Smaken, dess lukt, närhet och temperatur. Klara kramade mig. Jag sträckte mig efter hennes bröst. Han var varm och hennes bröstvårta pressade in i min handflata. Det var underbart. Övrig. Jag har alltid velat smaka en kvinna, men jag har alltid varit lite blyg. Klara var min bästa vän. vi behövde inte dölja någonting, så jag lät henne dra ut skjortan, röra vid mina bröstvårtor och jag bestämde mig inte ens för att hon skulle vara avundsjuk när Luke strök mina bröst och kysste mitt bröst.
Hon lyser inte. Vi var tillsammans. Tre. Vi delade en känsla av ömsesidig ömhet och ömhet. Jag var otroligt upphetsad.
Jag märkte inte ens hur vi cyklade in i den grova pälsen och var och en av mina bröst blev bortskämda av olika munnar.. Vi tappade hinder och jag tappade mina byxor och trosor. Vi tre var nakna, rörde vid varandra och upplevde glädjen i en ny upplevelse.
“Är du glad? Frågade Klára mig ömt när hon strök mitt hår och kysste mina bröst.
“Mycket”, sa jag ärligt och märkte hur Luke rörde sig mellan Klara’s ben, där han var helt vilse. Vad hon gör avslöjades bara för henne av hennes förstorade pupiller och snabba andetag.
Jag höll fast vid henne, och efter en stund fyllde en ny våg av nöje min kropp. Lukas tunga började fokusera intensivt på mitt kön. Jag kände hans våta, heta tunga på min klitoris, han öppnade den och njöt av den som söt karamell.
Jag suckade bara och den här gången för en förändring kysste jag hennes bröst. Lukáš lutade sig mot oss. Han kysste oss båda på läpparna.
Hans kuk stoppades för att spricka.
De tittade båda på mig. Jag visste vad som skulle komma. Klára grep Lukášs kuk fast i hennes handflata. Jag sprider benen. Hon ledde honom direkt till mig. Han öppnade mig och fyllde mig med sin feber.
“Gud”, suckade jag, andades hårt och såg Klara och Rraz i Lukas ögon en gång. Hon strök hans kropp och pressade min klitoris mot min hand. Jag gick vilse i paradiset. Jag kunde inte ens tro ett ögonblick att det hände och jag drömde inte. Men den närmaste orgasmen var verklig.
Det var inte bara en Fatamorgan. Jag tog tag i Lukášs fasta axlar. Hon lade fingrarna runt hans mäktiga axlar. Kroppen som var inuti mig var vacker, solid, upphetsad av känslan av animaliteti. Obruten och vild kroppslighet. Utan kärlek, utan uppvaktning, utan att gå, åtnjöt vi bara det rena nöjet som kom från oss.
Jag klimax. Lukáš saktade ner, Klára lade sig bredvid mig och jag såg honom glida snabbt in i henne. Hon lade benen runt honom och pressade henne vilt in i henne. Synen upphetsade mig. Jag strök dem. Hon kysste Klaras läppar och bröst, en fransk kyss pressades av Lukáš på mina läppar när jag gnuggade min klitoris intensivt.
Vilda drömmar fyllde rummet, Klára toppade och Lukáš lade till mer och mer. Jag höll hans bröst med ena handen och sprang fingrarna djupt in i insidan av min våta grotta med den andra, tills juice höll ut ur mig och bokstavligen droppade på pälsen. Jag var helt våt, nöjd.
Lukáš drog plötsligt ut sin kuk och jag såg hans stolthet före utlösning. Du knäböjde precis framför mitt ansikte, hans ekollon glittrade från våra juicer, han tog tag i min hand våldsamt och pressade den mot sin kuk, som han hoppade våldsamt just nu. Jag kände honom halvvägs, darrade, och åter sprang en ström av sperma från honom precis på Klaras buk.
Han andades ut, släppte min hand och jag strök fortfarande hans vackra hårda kuk, hypnotiserad, medan spår av hans nöje sprang ner över mina fingrar.
Vi låg på pälsen och kysste varandra.
Efter ett tag stod Lukáš upp och öppnade en ny flaska vitt vin åt oss. Vi kämpade tyst. Naken, leende och glad.
De hjälpte mig att glömma upp upplösningen mycket snabbt. Jag hade ingen aning om att det skulle vara så enkelt. Tänkte jag och tog tag i Klara. Vi tittade i varandras ögon och behövde inte säga någonting. Vi visste båda vad vi ville säga till varandra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × 2 =