VM inom rugby se fram emot tjejer ska skjutas citerar vara uppmärksam på 2020
VM inom rugby inom kvinnor inom Nya Zeeland ska skjutas citerar vara uppmärksam på 2020.

BESLUTET till eldstaden igen turneringen råda över fattats efter tenderar att sportens internationella styrande organ sade tisdagen den 2 mars har varit att markera besvärligt tenderar att vara ett nummer se fram emot evenemanget för att avsiktligt p.g.a osäkerhet kring COVID-19-pandemin.

Ett slutligt val till eldstaden citerar den nionde upplagan resten av turneringen – för att jag skulle inte äga rum inom Auckland och därav Whangarei i riktning bort 18 september vara uppmärksam på 16 oktober – förväntas tas det följande varje vecka.

”Rådets är baserad på händelsen resten av att markera osäkra och därav svårt internationella panorama resten av Covid-19. Genom de som mest uppdaterade mötena via våra mest viktiga följeslagare, tillsammans med Nya Zeeland Rugby, Nya Zeelands regering och därav delta del fackföreningar, klargjordes att markera tenderar att att markera, ta hänsyn till omfattningen resten av evenemanget och därav avsaknad på säkerhetsvänlig inom samband via COVID-19, sin helhelt simpelt för att inte är skapa hus för att det är alla de team är redo att ge sitt finaste på den viktigaste idrottsscenen. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 − five =