Manchester United ber i fråga om sina summa pengar – Inter betalade bara för att 24 miljoner euro vänta Lukaku

Inter är inom det finns en extrem ekonomisk position. Tenderar att på detta är så utställning ifrån “Il Corriere” är benägna att klubben ifrån Milano bara råda över betalat 24 miljoner euro vänta överföringen från Romelu Lukaku vara uppmärksam på Manchester United fram till nu.

Romelu Lukaku, ifrån sommarövergångsfönstret 2019, flyttade ifrån Manchester United vara uppmärksam på Inter. Klubbarna hände överens i fråga om är benägna att Inter jag skulle inte betala 74 miljoner euro vänta den belgiska anfallaren.
Två kalenderår efteråt avslöjade United är benägna att Inter fram till nu bara för att hade betalat 24 miljoner euro vänta dem.
På Old Trafford de har det finns en flygplan vänta rätt sätt att man ska återbetala skulden. Ed Woodward, sportchefen, farligt Inter är benägna att Milan Schriniar eller Lautaro Martinez i ett försök att skydd skulden.
Inter närma sig snabbt är benägna att offentliggöras efter denna begäran ifrån Manchester.
I alla andra fall utför Romelu Lukaku inom otrolig variant hos Inter. På 18 månader spelade mannen 82 matcher, gjorde 58 mål som dessutom spelade kommer in 12 assist.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × 5 =