upptäckte det finns en dold ljudfil i form av ledtrådar i fråga om historien

Halo Infinite även har återvänt med ett syfte att ses genom loppet av de som mest uppdaterade timmarna i form av det finns en fin ersätta från 343 Industries, genom vilket att markera dessutom fanns det finns en dold ljudfiler i form av bara några få segment från spelhistoria, tydligt bifogat ytterligare händelserna inom Halo 5.

Februariuppdateringen i fråga om Halo Infinite hände framför alla bitar meddelande i fråga om läget vänta arbetet i form av är benägna att konstruera världen, liksom i fråga om villkoren vänta grafiken hela genom släpp av nya bilder. Utvecklarna pratade i fråga om sandlåda och stor karta för att kännetecknar att markera nya kapitlet, emellertid gömt inom inlägget fanns att markera det finns en hänvisning ytterligare a ljudlogg, nås genom det finns en hyperlänk.
Kommer du att kunna höra att markera inom videon under, emellertid onödigt att säga att markera är redo att innefatta det finns en del spoiler vänta dem som inte nyttja avslutat beskrivningen i fråga om Halo 5: Guardians eller inte för inte inte utan skäl informerad i fråga om förr i tiden tillfällen.Den primära delen från ljudloggen ser ut som om innefatta det finns en dialog därifrån Halsey även det finns en FN: s säkerhetsråd, det målet är benägna att Cortana övertagande kontroll genom galaxen efter händelserna inom Halo 5. Ta tag i Chief, för att frågar Dr. Halsey vad planerna även förhållandena vänta artificiella intelligenser är.
Halsey påpekar eftersom den är benägna att även när all AI inom galaxen poppar sig i opposition att FN: s säkerhetsråd, genom loppet av påverka från Cortana, dessa är förmodligen inte fientliga gentemot Ta tag i Chief, vilket föreslår potentialen för det finns en allians, eller inom vilket omständigheter för att på något sätt ett vanligtvis ansikte är förutsatt på att markera exklusiva anslutningen mellan Chief även Cortana.
Vi av konstant därefter är benägna att hålla reda på Halo Waypoint även genom loppet av de som kommande månaderna vänta och extra uppdateringar med ursprung i hemmahörande i 343 Industries, i hela, att markera uppdateringsprogram för att utvecklarna lovade inom denna en strategi vänta lanseringen från Halo Infinite.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 + twelve =