Zelda Skyward Sword HD tillgänglig i form av en minskning på Amazon, är redan den förmodligen den mest sålda

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD kan vara hittade dessa timmar den Amazon inom förbeställning, huvudpersonen inom det finns en nyfiken En minskning vilket sänker värde vara uppmärksam på 49 euro som ersättare se fram emot normal 59, som är ett vackert erbjudande ta hänsyn är benägna att sporten men för att inte formellt råda över släppts.

Amazon-erbjudande

The Legend Of Zelda: Skyward Sword – Hd (Nintendo Switch)

59,99 €
49,99 €

Du kommer försöker
Erbjudande

Detta förslag verkar ha övertygat alla, med tanke på att The Legend of Zelda: Skyward Sword HD redan är bästsäljande spel på Amazon. Presenterades under den senaste Nintendo Direct, den nya titeln är en re-edition med anpassningar av det ursprungliga Zelda-kapitlet som släpptes på Wii, med högre definitionsgrafik och kontroller anpassade till användning av Joy-Con.
Med tanke på de fantastiska programmen som användarna trodde att de såg av Kyoto-huset för 35-årsjubileum av Zelda tillfredsställde tillkännagivandet inte riktigt alla, med tanke på att det är en enda återutgivning till fullt pris när många förväntade sig en samling eller något liknande, men tydligen uppskattade de flesta användare fortfarande.
Legenden om Zelda: Skyward Sword HD är därför den bästsäljande på Amazon i Italien men det var även i USA och därav varje sak på detta redan tidigare att dess exakta ankomst vara uppmärksam på marknaden, i form av utgivningen planerad vara uppmärksam på 16 juli 2021. Inom alla de instanser finns att markera rykten i fråga om olika möjliga initiativ tillägnad Zelda se fram emot dess årsdag, i form av ihållande rykten för att konversera i fråga om ankomsten dessutom resten av The Legend of Zelda: Wind Waker HD och Twilight Princess HD på Nintendo Switch.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − twelve =