foton, förrätter såväl som legendarier

Efter så en hel del rykten de som mest uppdaterade veckorna meddelade Game Freak såväl som Nintendo till slut igår Pokémon Shining Diamond är Glänsande Pearl Pokémon, remakes vänta Nintendo Switch från Diamond såväl som Pearl. För närvarande vi dig de som första foton njuter såväl som vi pratar i fråga om förrätt såväl som från de som legendariska vi kommer att tenderar att träffa genom loppet av våra reseadministratörer.

Tillkännagivandet på Pokémon Presents från Pokémon Shining Diamond och Pokémon Shining Pearl gjordes med en trailer. Sporten närma sig resultat i vara uppmärksam på den tipsa från året exklusivt vänta Nintendo Switch.
Utvecklad från ILCA, Inc. såväl som regisserat från Junichi Masuda (GAME FREAK) såväl som Yuichi Ueda (ILCA), Pokémon Shining Diamond såväl som Pokémon Shining Pearl gör att anse potentiellt vänta följare tenderar att förmånen från den ursprungliga beskrivningen såväl som spelmekaniken inom Pokémon Diamond såväl som Pokémon Pearl genom loppet av ett nytt mild. . De som originalspelen råda över reproducerats troget via bostad såväl som ljusa vänta Nintendo Switch. De som andelar från metropol såväl som vägar råda över bevarats noggrant såväl som följare för att spelade originalspelen närma sig erkänna en hel del identifierade destination. Dessa njuter råda över samma identiska enklaste såväl som intuitiva mekanik för att de som mest uppdaterade Pokémon-seriens online-spel, emellertid via extra närliggande Pokémon-stridsanimationer.
välj Turtwig, Chimchar eller Piplup för att första följeslagare reseadministratörer tidigare än de som börjar till sin färd. Tillsammans med omfattande närma sig de som att uppfylla för den legendariska Pokémon Dialga inom Pokémon Shining Diamond eller Palkia inom Pokémon Shining Pearl.
Turtwig

 • Klasskategorier: Leaf Pokémon
 • Topp: 0,4 m
 • Lätt vikt: 10,2 kg
 • Typ: Gräs
 • Expertis: Örthjälp

Turtwigs skal, gjord från jord, har fått men mer hållbart när som helst Pokémon dricker. Denna Pokémon är bosatt ungefär sjöarna såväl som dess löv vissnar när som helst dem är törsta.
Chimchar

 • Klasskategorier: Schimpans Pokémon
 • Topp: 0,5m
 • Lätt vikt: 6,2 kg
 • Typ: Brand
 • Expertis: Brandhjälp

Chimchar klättrar tilltalande på bergsytor såväl som bor på bergstoppar. Lågan på svansen, för att drivs från bensin med ursprung i hemmahörande i magen, slocknar för att inte ens när som helst att anse regnar.
Piplup

 • Klasskategorier: Penguin Pokémon
 • Topp: 0,4 m
 • Lätt vikt: 5,2 kg
 • Typ: Vatten
 • Expertis: Förvärva medhjälpare

Piplup är ganska mycket stolt såväl som hatar tenderar att leverera emot måltider med ursprung i hemmahörande i individer. Kompetent simmare när som helst den jagar är redo att den förbli genom loppet av vattnet inom drygt 10 min grund av de som bekväma fjädrarna för att proteen ctiva den gentemot kyla.
Dialga

 • Klasskategorier: Tidspokémon
 • Topp: 5,4 m
 • Lätt vikt: 683,0 kg
 • Typ: Metall / drake
 • Expertis: tryck

Dialga är tryckt inom Sinnoh-regionens myter för att det finns en föråldrad gud såväl som råda över makten att hantera tiden. Att anse påstås tenderar att hans födelse är ursprunget vara uppmärksam på tidens direkt.
Palkia

 • Klasskategorier: Rymdpokémon
 • Topp: 4,2 m
 • Lätt vikt: 336,0 kg
 • Typ: Vatten / drake
 • Expertis: tryck

Inom mytologin inom Sinnoh-regionen representeras Palkia för att det finns en gud såväl som råda över flexibiliteten tenderar att förvränga rymden. Att anse påstås leva inom det finns en klyfta mellan parallella dimensioner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − seven =