RTX 2080 Ti: Det finns en video enkla metoder till 18 månaders brytning försämrar effektivitetsklänning

Det finns en ny video- publicerad resten av YouTube-kanalen Testing Games, behöver nuvarande enkla metoder till 18 månader gick kommer in mina kryptovalutor är redo att försämra effektivitetsklänning titta på det finns en GeForce RTX 2080 Ti inuti spelområdet.

Videon skapades hela genom för att matcha ett snabba för att slitits resten av 18 månaders intensiva beräkningar så att för att hitta BitCoin, ETH såväl som olika digital utländska pengar såväl som det finns en för att bara för att släpptes ur lådan. Inom videon ha kunskap i, låt oss tenderar att den för att använda sig av RTX 2080 Ti har fått en betydande mängd förr kollegor, som hamnar i minska spelprestanda, speciellt inom parametrarna Låg 1% såväl som Låg 0,1%, via det finns en lägre resten av FPS via 3-4 foton per sekund inom deltar i för att The Witcher 3.

Testet är tydligen, dock för att Notebookcheck påpekar specificerar att anse för att inte i fråga om denna försämring enbart är ett {resultat av} gruvdrift eller olika GPU-intensiva användningar. Så, i enlighet med kollegor, är testet tydligen som ett resultat av att anse enkla metoder till betänksam måste du vara en gång du köper ett grafikkort andrahand, möjliggöra tenderar att kommer du att kunna köpa ett “utslitt” -kort, dock det är det inte betryggande bevis så att uppfatta i fråga om kryptovalutan minig är argumenten till denna försämring resten av effektivitetsklänning.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 + twelve =