Professionell Wrestler ‘Big Show’ avslutar 22-årig yrke via WWE att tillägga Signs for Rivals AEW

Professionell Wrestler ‘Big Show’ avslutar 22-årig yrke via WWE att tillägga Signs for Rivals AEW.
BIG SHOW, aka Paul Wight, även har chockerat den professionella brottvärlden hela genom tenderar att för att hoppa för fartyget ifrån World Wrestling Entertainment (WWE) ta sig an att anse konkurrerande bolagen All Elite Wrestling (AEW) för att avslutar det finns en 22-årig yrke via den främsta marknadsföringskampanj.
På detta GIANT-drag även har bekräftats från brottningslegenden inom hans eget ordställe: “Det fanns otrolig tenderar att låt oss vad AEW även har byggt på bara för att några kalenderår,” sa Wight. ”AEW Dark är det finns en otrolig plattform att kunna finslipa kommande brottares förmågor, däremot jag är angelägen om dessutom tenderar att etablerade AEW-talanger är redo att konstruera ut deras personligheter att tillägga utställning sig på nya tillvägagångssätt på Dark. Det är det inte någon överdrift efter de säger tenderar att AEW är gränslös. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 − 16 =