Juventus sumpade 113,7 miljoner euro hela de som första sex månaderna 2020/21

Juventus, baserat på italiensk lagstiftning, släppte finansiella historier se fram emot de som första sex månaderna från säsongen 2020/21, vilket bekräftar tenderar att de visar att det finns en förlust på 113,7 miljoner euro, säkerligen tillföljd av coronavirusets inverkan samt frånvaron från följare på stadion.

Styrelsen se fram emot Juventus hela ledning från president Andrea Agnelli bekräftade halvårsrapporten samt bekräftade tenderar att intäkterna hade varit 258,3 miljoner euro, en oerhörd lägre via 322,3 miljoner euro 2019/20. Utgifterna ökade ytterligare 263,4 miljoner euro.
Juventus uppskattar tenderar att teamet tillföljd av enbart koronaviruset sumpade 50 miljoner euro hela dessa sex månader.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − eight =