ny tillfälle i ett försök att kompensera spelarna efter utfärdar

Niantic även har meddelat är benägna att det kommer upprätthålla ett bonusevenemang titta på alla de för att även har köpt en biljett ännu en Pokémon GO Tour Kanto för att kom om genom helgen. Det är en alternativ titta på alla de för att redan även har betalat en biljett. Här är det som det är det.

Med ursprung i hemmahörande i och därav i form av den 20 februari sändes Pokémon GO Tour Kanto för att gav ännu en en serie specialinnehåll relaterade ännu en den primära generationen resten av sagan. Att iaktta fanns ganska mycket antal innehåll material tillägnad alla de ivrig spelare, även icke-betalande. Eftersom den fanns att anse en serie exklusivt innehåll material titta på alla de för att köpt en biljett, finns inom två variationer Lila och därav Oerfarna. Å andra sidan ett felet tillät dessutom icke-betalande ivrig spelare är benägna att ha tillgång till på detta av ytterligare.
Felet fixades raskt, bör att anse har varit tydligt är benägna att att anse för att inte har varit {en trevlig} tillfälle titta på den betalande gruppen som ett resultat av de som snabbaste kan förvärva alla de belöningar. I ett försök att belöna Pokémon GO-biljettspelare, på grund av detta faktum Niantic även har beslutat är benägna att upprätthålla ett olika exklusivt evenemang.
Vi önska är benägna att att anse olika evenemanget för att inte skapar fler svårigheten, i alla andra fall är redo att ivrig spelare tappa uthållighet i form av Pokémon GO-utvecklarna. Ändå på Pokémon-temat påpekar vi är benägna att tillkännagivandet resten av Pokémon Diamond och därav Pearl Remake förväntas förr än förväntad titta på en allmänt känd läckare. Vidare, Pokémon Red spelades helt i ett profilfoto, spelet är över.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve + fifteen =