ett indiskretion behöver förstöra Verdansk förestående

I rad med ett nytt status närma sig det tenderar att förvandlas till ett massivt evenemang den 11 mars 2021 Call of Duty: Warzone vilket närma sig att styra vara uppmärksam på komplett förstörelse från Verdansk, för att sin helhelt kan bli ersatt från det finns en karta inom Uralbergen eller nära modifierad.

I form av integreringen inom sporten från innehållet inom Call of Duty: Black Ops Cold War, ganska mycket av trodde tenderar att Rebirth Island karta det kanske ha föråldrad Verdansk, fast det gjorde det för att inte. Stadens förstörelse även har pratats inom kort, fast för tillfället är även har detaljerna i fråga om tips om hur man det ska inträffa sprungit citerar.

Dessa rapporterades från specialiserade läckare WarzoneNewz att tillägga ModernWarzone, för att talade i fråga om ett massivt evenemang efter lanseringen från säsong 2 (tillgänglig i riktning bort 25 februari). De publicerade varje det finns en en bild från det finns en stor explosion inom metropolen Verdansk, i form av sikte på 11 mars för att datum se framåt för att evenemanget.

Observera tenderar att inom Call of Duty: Warzone-kartan även har hemliga bunkrar i form av bara lite inom börjat dyka citerar kärnbomber, vilket ledde vara uppmärksam på ett antal spekulationer i riktning bort följare, redan beredda tenderar att se varje sak explodera. Rätt sätt att närma sig katastrofen det som inträffar?

Det finns en koncept kommunicera i fråga om det finns en fartyg transporterar Nova 6-gas som kan tenderar att explodera inom inom räckhåll från Verdansk, vilket skapar det finns en krusningseffekt. Resultatet har fått förintelsen från den ursprungliga kartan, i form av entusiastisk spelare för att katapulterats vara uppmärksam på det finns en ny karta.

Det finns en en annan koncept kommunicera i fråga om det finns en zombie övergrepp vilket är redo att leda vara uppmärksam på förstörelse från Verdansk. Det kan finnas utrustning på staden för att beordrar “göra aktiv zombies” för att ses för att det finns en möjlig ledtråd inom denna riktning.

Se fram emot återstoden påminner vi i fråga om tenderar att Call of Duty: Warzone är av tillgängligt se framåt för att PC, Xbox One, PS4, PS5 att tillägga Xbox Series X / S.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − twelve =