Skyward Sword HD är redan det finns en succé, först vänta främja på Amazon Förenta staterna såväl som slutsåld

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD ser ut redan vara menad är benägna att förvandlas till det finns en framgång, göra en ersättning för är benägna att att markera verkar först vänta främja citerar Amazon Förenta staterna såväl som redan utsåld hos den amerikanska återförsäljaren, vilket utställning en alltför stor mängd för att förväntas resten av användarna.
De som remaster i form av grafiska bättringar resten av det unika lanserad på Wii har varit att markera förmodligen den mest intressanta titlarna bland nyheterna meddelades under Nintendo Direct nyligen, även när att markera för att inte misslyckades i form av är benägna att generera det finns en viss förvirring. Möjliggöra återkomsten resten av 35-årsjubileum resten av The Legend of Zelda, en hel del förväntade sig det finns en samling eller betydligt extra att kunna ha det roligt serien ifrån Nintendo.
Såväl som ser ut att markera ifrån vad vi har nu betraktat fram till nu vara det finns en okomplicerad grafisk anpassning såväl som dess positionering tillgänglig på marknaden för att ett fullpris-spel borde inte ha misslyckats i form av är benägna att generera missnöje. Självklart tänka på masspubliken för att inte på samma identiska metod: på ett par timmar har varit att markera av tillgängligt, The Legend of Zelda: Skyward Sword HD har varit bästsäljande spela helt på Amazon Förenta staterna såväl som därefter såldes att markera dessutom, redan tidigare än att markera släpptes.
Det är det uppenbar är benägna att att markera hela tiden finns en massiv svält efter Zeldas kapitel, vare sig dessa redan råda över släppts genom det finns en ett tag, omarbetningar, omupplagor och använder inte en alltför en alltför stor mängd arbete eller vad för att på något sätt. Att iaktta ser ut ändå för att är benägna att på detta för att inte är den den som re-release för att planeras vänta inom kalenderår, göra en ersättning för är benägna att ett antal rykten hävdar är benägna att den är på Nintendo Switch tillhandahålls dessutom The Legend of Zelda: The Wind Waker HD och The Legend of Zelda: Twilight Princess HD anländer 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five + nine =