den nya nedladdningsbara karaktären närma sig med ursprung i hemmahörande i Polen

Inom samband via Japan Fighting Game Publishers Roundtable råda över Bandai Namco lanserad det finns en teasertrailer så att presentera den nya nedladdningsbara karaktären från Tekken 7. Det är det det finns en en flicka med ursprung i hemmahörande i Polen och därav i rad med vad vi förstår är nationens premiärminister (tydligt bara för att inom sporten).

Teasern avslöjar för att inte karaktärens namn och därav utställning för att inte hennes ansikte. Bandai Namco råda över lovat tenderar att vara svårt på jobbet via så mycket som trailern, för att snabbt närma sig tenderar att verkar.
Att kunna göra karaktären fick utvecklarna kontakt via den polska ambassaden inom Tokyo se fram emot för att utföra lite forskning och ej göra felet.
Den nya karaktären skulle vara del av DLC 18, förväntas kollektivt via DLC 19 se fram emot våren 2021. För att hitta trailern inom spetsen se fram emot nyheterna.
Tidigare än vi försvinner påminner vi dig i fråga om tenderar att Tekken 7 är av tillgängligt se fram emot PC, PS4 och därav Xbox One. Efter alla är redo att den dessutom spelas på PS5, Xbox Series X och därav S. {För mer information}, lära vår Tekken 7 recension.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 − four =