Theo Hernandez: Se framåt för att mig att tillägga Hakimi är att markera finaste är benägna att vi lämnade Real

Paolo Maldini är den “skyldige” är benägna att Milan även har det finns en klass från vänsterbackposition inom Theo Hernandez namn. Fransmannen vände som rör sig fort bland de bästa inom “Rossoneri” -laget, att tillägga att markera bekräftade pojken gång på torsdagen inom Belgrad, inom matchen i form av Zvezda. Inom morgon är Serie A-programmet “Derby della Madonnina” att tillägga hela inom Milano överväger den matchen. “Den här typen inom Milano är hela derbyer nödvändiga, ändå den denna sort har fått varje sak viktigare med anledning av placeringen på bordet. Att iaktta har fått ett otrolig derby, det finns en extrem att tillägga intensiv match. “Vi är benägna att spela vårt deltar i att tillägga bromsa ner vänta seger”, säger Hernandez ännu en DAZN.

Vänsterbacken inom Milan “spricker” i form av självkänsla den denna sort säsongen, att tillägga Maldini föreställa är benägna att Theo är redo att utvecklas till bland de bästa spelarna på planeten inom denna placera.
Theo Hernandez att tillägga Ashraf Hakimi kommer att få sällskap från Real Madrid. På Royal Club har varit den 2 för att inte nöjda, så deras vägar gick ännu en Milano, bör inom motsatta läger.
“Jag förväntade mig för att inte är benägna att Real jag skulle inte släppa oss. Vi har varit varje på Real att tillägga vi spelade för att inte ganska mycket. Att iaktta finaste vi är redo att göra är för att försvinna vänta i fråga om du ej utför är du ej är inte nöjd. Hakimi är det finns en fantastisk entusiastisk spelare, skicklig, snabb, pojken även har standarden. Vi är typ av lika. Tydligen är han det finns en fin kompis. “Vi är de hela fiender på sektorn vänta loppet”, sade Hernandez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 − 5 =