Och extra ett formulär titta på Real Madrid när som helst nyckelspelarskador av konstant


Och extra ett formulär titta på Real Madrid som ett resultat av nyckelspelarskador av konstant via mittspelaren Karim Benzema, den mest uppdaterade spelaren för att absolut missar fundamental matcher.
Fransmannen närma sig tenderar att missa kvällens (lördag 20 februari) match i jämförelse med Valladolid som ett resultat av det finns en ljumskada men även kan ett tvivel titta på Champions League första matchen i jämförelse med Atalanta.
Real Madrid tränade igår tidigare att matchen i jämförelse med Valladolid men även Benzema har varit frånvarande som ett resultat av skadan. Los Blanco’s närma sig tenderar att bära emot klubben med ursprung i hemmahörande i Castilla y Leon saknar ett antal nyckelspelare.
På detta är men ett dilemma titta på Zinedine Zidane, för att redan även har åtta skadade inom matchen i jämförelse med Valladolid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − 4 =