Vi tillåta för att inte det finns en primitiv särskilt personantal är benägna att kasta det finns en fläck

Red Star-fotbollsklubben fördömer extremt de som förolämpande skriken Zlatan Ibrahimovic genom gårdagens match via Milan står att markera inom tillkännagivandet med ursprung i hemmahörande i Belgrad-klubben, för att vi sänder inom sin helhet.

– För att medlemskap gjorde vi alla sakerna med tanke på arrangera matchen på scen via två mega golfutrustning även vi kommer inte att göra att tolerera det finns en primitiv särskilt personantal är benägna att göra det finns en fläck på den historiskt identifierade gästfriheten inom vårt nation även vårt av föräldrar. Röda stjärnan närma sig inom samarbete via behöriga myndigheter är benägna att för att hitta den pratade om individen även insistera på är benägna att pojken sport alla de sanktioner från sådant vanor. Den röda stjärnan ber Zlatan Ibrahimovic mycket varmt i fråga om ursäkt titta på besväret pojken upplevde inom vårt av hus. I överensstämmelse med de som gamla serbiska tullarna råda över vår medlemskap hela tiden varit det finns en fin ett nummer även på detta är känt inom så mycket som Europa även närma sig att hålla sig så tillkommande tider som ett resultat av vi aldrig närma sig är benägna att tolerera sådana utbrott – att markera påpekades med ursprung i hemmahörande i FC Red Star.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 + thirteen =