Xbox Series X, information i fråga om bakåtkompatibilitet: “förutse dig för att inte en alltför stor mängd”

I enlighet med den mest uppdaterade tillgängliga , information tillägnad bakåtkompatibilitet från Xbox Series X | S, Microsofts det följande generations konsoler. Redmond-företaget måste exponera ett par intressanta information och eftersom hela tiden är redo att spelarna för att inte redo genom användning av tenderar att kontrollera vad det är det. Vi kommer att mer benägna det som får låt oss de som första spelen genom användning av tvillingläkemedel bildhastigheter. Den välbekant Klobrille säger ändå tenderar att vi måste för att inte förutse oss en alltför stor mängd.
Klobrille, det finns en välkänd insider tillägnad Xbox-världen, uttryckte sin åsikt i fråga om XboxEra-forumen. På tal genom användning av olika kunders uttalas mannen tenderar att vi måste håll våra förväntningar låga, som ett resultat av att anse Microsoft du föreslår tenderar att presentera se framåt för att bakåtkompatibilitet se framåt för att Xbox Series X samt Xbox Series S det är det bara för att en plats att börja. Vi är redo att därefter för att inte förutse oss tenderar att det kommer det har varit det det stora information för att alla de är hantera till minst en direkt, fast vi bör redo ett tag till supporten utökas ta sig an fler titlar.
Den fördubblade bildhastigheten se framåt för att Xbox Series X | S tillkännagavs förra året, fast att anse den som sporten för att visades genom användning av den den här typen funktionen hade varit Fallout 4 för att gick ifrån 30 FPS ta sig an 60 FPS på Xbox Series S. Även när vi antar tenderar att antalet deltar i för att stöder funktionen är en alltför stor mängd {begränsat} hoppas vi tenderar att att anse inkorporerar titlar för att lockar nytta från den ökade bildfrekvensen.
Nyheterna bör erbjuds imorgon den 18 februari 2021. Väntande information behöver vi påpeka det finns en nyfikenhet: Microsoft gömde de trådlösa hörlurarna i en gammal trailer från Xbox Series X | S.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − fourteen =