ett spela titta på PS VR är redo att vara genom förbättring, nya ledtrådar

Firprite, teamet bakom roguelite-skräck “The Persistence” titta på PlayStation VR, söker efter ny anställda titta på ett nytt spela. Vänta att det kan tydligen? Som ett resultat av det kan utgöra det finns en PS VR-spin-off från Horizon Zero Dawn. Däremot låt oss gå inom ordning.

Den nya jobbannons rapporterar är benägna att kandidaten närma sig är benägna att arbeta i form av ett “VR-actionäventyrsprojekt skräddarsys ifrån en av många konsolvärldens förmodligen den mest framgångsrika men även originella multimillion-dollar-franchiser genom efter det decenniet.” Innan jobbmeddelanden avslöjade är benägna att teamet uföra arbeten i form av ett spela är förutsatt på ett multi-million dollar “stil” online-spel. DDR-åtgärd“Det konstaterades dessutom är benägna att det hade varit ett spela titta på PS VR. Såväl som avslöjade ett status titta på ett kalenderår av den anledningen som är benägna att Sony undersökte konceptet skapa det finns en PlayStation VR-spin-off från Horizon Zero Dawn.
En gång vi ger ännu en all denna av data ha kunskap i, att fundera på tanken är benägna att Firesprite är på jobbet omedelbart på ett PS VR-spel ifrån Horizon Zero Dawn. Självklart, det här är inte officiell av data men även beskrivningen från jobblistan hänvisar för att inte ännu en betydligt speciellt spela. Det är det genomförbar är benägna att det på denna plats är en en annan IP, kanske för att inte Sony.
Horizon Zero Dawn men även så mycket som franchisen är faktiskt ett från den största namnen inom Sonys PlayStation-portfölj. Att återvända ännu en PC råda över gjort Aloys reseadministratörer mycket mer vanliga men även inom toppen från 2021 måste vi se uppföljaren, Horizon Forbidden West, inom aktion såvida det för att inte finns någon person försening. Ett VR-spel tillägnad Guerrilla Games det kanske dessutom bidra hårdvaruförsäljning eller det finns en eventuell ny modell.
Denna dag är det ändå bara för att hypotese. Inom avvaktan på ny av data påpekar vi det Horizon Forbidden West kommer att vara större och bättre än Zero Dawn, enligt Ashly Burch. Vi påminner dig dessutom i fråga om det PlayStation Talents presenterade sina PS5-exklusiva år2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 − 2 =