Call of Duty 2021 närma sig är benägna att utvecklas resten av Sledgehammer, det finns en insider är bunden

Att iaktta nya kapitlet inom serien call of Duty, menad är benägna att släppas genom i höstas förra hösten 2021, närma sig troligen är benägna att utvecklas resten av Slägga, eller i alla fall är på detta det finns en utbredd av religion bland ganska mycket av insiders, tillsammans med den vi begrundar just nu.

På detta är Twitter-kontot för att känd som ModernWarzone, vars id för att inte är väldefinierad dock för att råda över gett antal skyldigheter för att bevisad sig vara sanna, framför allt inom kapitlen inom Activision-serien, så vi rapporterar dessutom efteråt meddelandet för att publicerats genom de som mest uppdaterade timmarna, under vilket vi läser är benägna att “The Next Call of Duty närma sig är benägna att utvecklas omkring 100% resten av Sledgehammer Games “.
Att iaktta specificeras dessutom är benägna att “även när för att inte är officiell, behöver den för att inte väsentligen tas via ett saltkorn”, för att i fråga om att markera vore betydligt större än enbart en röst korridor, det bara om det finns en av religion på denna punkt.
Dock är att markera för att inte första gången för att problemet råda över uppstått: redan förra månaden sades att markera är benägna att troligen Call of Duty 2021, eller för att att markera nya kapitlet inom serien närma sig är benägna att känd som, närma sig utvecklat av Sledgehammer Games dessutom för tillfället rykten har lyckligtvis fått konsistens. Att iaktta finns dessutom det finns en försäkran på är benägna att ett nytt kapitel inom serien förväntas komma resultat i ytterligare den på ett tag delen resten av 2021, i enlighet med detta standardiseringen resten av Call of Duty dessutom oavsett den ändå en alltför stor mängd inte för länge sedan släppta Call of Duty: Black Ops Cold War.
Dock bara för att att markera intensiva rotation organiserad resten av Activision på de som lagstiftning för att presterar via antal kapitel gör att markera potentiellt se fram emot serien för att komma tillbaka ut via denna anmärkningsvärda frekvens. Via efteråt kapitlet med ursprung i hemmahörande i Treyarch dessutom det föregående med ursprung i hemmahörande i Infinity Ward, är redo att det följande vara i själva verket fakta resten av Sledgehammer Games.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen + thirteen =