“mega information” i fråga om bakåtkompatibilitet närma sig? –


Xbox Series X | S är redo att förvärva ett par intressanta uppdateringar, kanske i form av bakåtkompatibilitet, inom det efterföljande period i form av intressanta information för att ser ut som om komma resultat i dit det efterföljande varje vecka.

På detta är vad för att rapporterades resten av YouTube-kanalen som fokuserar på teknisk utvärderingsdestination dessutom jämförelser ElAnalistaDeBits, för att vinner viss erkännande, framför allt i form av ankomsten resten av den nya generationen konsoler. Youtubern (eller youtubrarna, i fråga om det finns ett personal) rapporterade är benägna att “the 17 februariNärma sig Xbox-användare är benägna att ha tillgång till en betydande mängd tydligen innehåll material på kanalen. “Såväl som hävdar att det kan” fin information “vänta Xbox Series X dessutom Series S.

Som svar på recensioner jag skulle inte YouTube-kanalen ha har inte tidig vara uppmärksam på säkert teknisk kunskap eller vänta ha förmågan att börja dela arbeta i form av säkert insikter för tidigt, emellertid mannen råda över tydligt undertecknat det finns en NDA i form av det finns en tidsfrist den 17 februari kl 18:00, vänta mannen är redo att för att inte talande i fråga om att markera tidigare att att markera datumet.

Som svar på plikt jag skulle inte de som vara framträdande utfärdar, bedömda för att “höjden”, emellertid det är det inte klart vad de förstår vänta tillfället, i form av youtubern för att tydligt avser att utvidga väntan på är benägna att hans det efterföljande innehåll material ska komma.

Möjliggöra är benägna att ElAnalistaDeBits i synnerhet handlar i fråga om utvärderingsdestination tekniskt är att markera uppnåelig är benägna att de förstår någon person ny utföra eller prestanda inom Xbox Series X | S på grafiken eller effektivitetsklänning, större än nytt innehåll material. Som svar på antal teorier är redo att att markera vara betydligt för att hänvisar till förbättrad bakåtkompatibilitet hos Microsoft-konsoler, i form av möjlig hänvisning vara uppmärksam på sannolikheten är benägna att fördubbla bildfrekvensen vänta säkert deltar i för att övertagande den semi-automatiskt vara uppmärksam på 60 fps i riktning bort det finns en bas omkring 30 fps, emellertid exakt nu är att markera bara för att gissningar.


Launchpost HeroLeave a Reply

Your email address will not be published.

two × one =