Final Fantasy 14: Endwalker denna sort är trailers men även foton

Final Fantasy 14: Endwalker är officiell: Square Enix presenterade expansionen ikväll men även meddelade är benägna att den närma sig är benägna att släppas på hösten på PC, PS5 men även PS4, men även publicera teasern trailer de brukar första fotografierna.
Slutsats resten av historiskt förflutet resten av Hydaelyn men även Zodiark, genom vilket Warriors of Light närma sig att uppfylla för ett men verkar större risk, närma sig Endwalker för att slutföra historiens båge {som började} genom användning av Final Fantasy XIV: A Realm Reborn men även närma sig är benägna att inklusive grunden vänta det finns en ny inledning.
Erbjuds hela det finns en speciell showcase genom användning av närvaron resten av producenten men även regissören Naoki Yoshida, Final Fantasy XIV: Endwalker debuterar på PlayStation 5 genom användning av det finns en öppen beta som kan den 13 april.
Det efterföljande generations utgåva resten av Endwalker närma sig är benägna att inkludera ett antal utvecklingar tekniskt jämfört genom användning av PS4-utgåvan, tillsammans med större bildhastigheter, förr laddning, 4K-upplösning men även extra.
Se fram emot abonnenter närma sig övergången med ursprung i hemmahörande i PS4 vara uppmärksam på PS5 är benägna att vara fri redan hela den öppna beta-perioden, då däremot nya kunders är redo att kolla in PlayStation 5-versionen gratis grund av den kostnadsfria testversionen. Den fullständiga versionen resten av paketet närma sig är benägna att det har varit det av tillgängligt när som helst den öppna beta-versionen stängs.
Endwalker närma sig är benägna att låt oss titta på närvaron resten av nya , tillsammans med ett antal nya yrken (tillsammans med Sage), ett nivåhöjd höjt med ursprung i hemmahörande i 80 vara uppmärksam på 90, gigantiska av ytterligare miljöer (Garlemald, Thavnair men även tätorten Radz-at-Mannen), ett metoder genom användning av uppdaterade strid, ett litet läge PvP, nya utmaningar att uppfylla för men även innehåll material relaterat vara uppmärksam på utformning men även plundring.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × 1 =