Guilty Gear -Strive-, släpps 9 april 2021 startdatum – för tillfället är finns att iaktta det finns en öppna betaversionen på PS4 och därav PS5, man registrerar

Bandai Namco råda över formaliserat startdatumet se fram emot öppna beta di Guilty Gear -Strive-. Det kommer vara genomförbar är benägna att kolla in onlinekomponenten inom att iaktta den här typen väntade kampspelet PS4 och därav PS5 ifrån 19 februari kl 04:00 vara uppmärksam på 21 februari kl 15:00.
Denna adress kommer du att kunna gå via inom Guilty Gear Open Beta -Strive- på PS4 och därav PS5. Bandai Namco närma sig är benägna att tillhandahålla det finns en {begränsat} variation av koder.
Open Beta gör att iaktta genomförbar se fram emot ivrig spelare är benägna att underhålla dem 13 resten av karaktärerna inom sporten med tanke på börja dela avslöja, försök att och därav slåss emot olika AI-kontrollerade krigare eller prova lyckan online- emot olika följare. För att inte bara för att att iaktta, evenemanget stöder korsspel mellan PlayStation 4 och därav PlayStation 5.
Guilty Gear -Strive- närma sig är benägna att det har varit det av tillgängligt ifrån 9 april 2021 se fram emot PlayStation 4, PlayStation 5 och därav PC. Ivrig spelare för att köper PlayStation 4-versionen är redo att förvärva PlayStation 5-versionen utan kostnad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 + 19 =