Sony närma sig att utvidga investeringarna inom fritid: förvärv inom sikte?

I samband med tillkännagivandet resten av de som utmärkta summorna titta på räkenskapsåret, Sony meddelade att de kommer för att använda sig av de som större intäkterna med tanke på accelerera investeringarna inom underhållningssektorn. Investeringar original titta på medellång vara uppmärksam på långsiktig, för att är redo att börja dela redan genom att iaktta nya räkenskapsåret. Kommer att få att iaktta det har varit det nya förvärv inom sikte?
Nyligen råda över Sony bekräftat tenderar att jag PlayStation-intäkterna i slutet av 2020 är rekordstora, det högsta någonsin. Drivs tydligt resten av PS5, konsolen för att hade en av de bästa lanseringen hela genom tiderna. A konsol som säljs med förlust, fast för att gjorde att iaktta potentiellt titta på den japanska det enorma tenderar att återupprätta sig för att ledare inuti sektorn samt tenderar att registrera det finns en god nettoomsättning på 3,5 miljarder dollar, genom användning av det finns en stigning genom användning av 20% ifrån kalenderår vara uppmärksam på kalenderår.
Summorna är så uppmuntrande tenderar att Sony råda över meddelat tenderar att man du föreslår att utvidga investeringarna inom underhållningssektorn redan det följande budgetår. Så filmrulle, anime, musik, men dessutom Online-spel. Att anse denna sort är investeringar på medellång sikt, vi pratar i fråga om de som kommande tre åren, fast som kan vara original med tanke på stärka företagets placera. Även med tanke på “att iaktta finns fler samt fler investeringsmöjligheter inom sektorn“.
Är benägna att Sony sätter ihop sig med tanke på tillkännage någon person vigör resten av Microsoft-stil?
Vi du föreslår tenderar att för att använda sig av att iaktta överskjutande operativa kassaflödet för att genereras genom verksamhetsåret titta på framtida strategiska investeringar. Investeringsmöjligheterna, framför allt inuti fritid, förbättrar stadigt samt inom vår det följande medelfristiga flygplan, som kan tenderar att börja dela det följande budgetår, strävar vi efter tenderar att göra fler investeringar titta på framsteg jämfört genom användning av vad vi gjorde genom detta treårsplanen. ”
Bara för att med tanke på uppfatta betydelsen resten av dessa fras, denna sort är de som förvärv för att gjorts genom de som mest uppdaterade tre åren:

 • Awal – $ 430mm / februari 2021
 • Crunchyroll – 1,2 miljarder dollar / december 2020
 • Pureflix Entertainment – Non-Public / November 2020
 • Eleven Films – för att inte offentliga / juni 2020
 • Whisper Films – Privat / februari 2020
 • Silvergate Media – $ 195mm / december 2019
 • Game Show Network – $ 380 mm / november 2019
 • Insomniac Games – $ 229mm / november 2019
 • Manga Entertainment – Privat / maj 2019
 • EMI – 3,7 miljarder dollar / maj 2018
 • Peanuts (Charlie Brown) – $ 178mm / maj 2018
 • Funimation – $ 143 mm / juli 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 + two =