Firebase Z, Express men även League-matcher tillgängliga

I riktning bort men även i form av nuförtiden är den tillgänglig se fram emot hela DELTAGARE t inom Call of Duty: Black Ops Cold War att markera nya Zombies-äventyret Firebase Z. Kollektivt i form av på detta nya kapitel inom samarbetsläget, i form av säsong 1, finns att markera ett antal olika information, även se fram emot Call of Duty: Warzone. Låt oss kontrollera att markera kollektivt.
För att del av dagens ersätta se fram emot Black Ops Cold War (tillgänglig nuförtiden 4 februari kl. 8:00) närma sig Requiem-operatörer ha förmågan att uppleva det efterföljande kapitel inom Dark Aether-berättelsen på “Firebase Z”, den mest uppdaterade Zombie-kartan för att släpptes, utan kostnad på hela plattformar.
Tillsammans med denna Zombies-upplevelse men även den nya Tombstone Speciality, består av dagens ersätta även retur resten av Express-nyheter247 skriver om-kartan, det finns en förväntad etta bland Black Ops II-spelare, utöver ett antal nya spellistor.
Tidigare än säsong 1 slutar kan ni dessutom räkna med att dig tenderar att ligan återgår ta sig an nyheter247 skriver angående, kollektivt i form av ett par nya buntar inom affärslokalen se fram emot både Black Ops Cold War men även Warzone.

Flerspelare

Express anländer off date inom nyheter247 skriver angående
Se framåt för att större än åtta kalenderår eftersom den hade varit det finns en karta hus se fram emot vändpunkter se fram emot ett antal legendariska Call of Duty-spelare, scenen se fram emot ett antal hisnande 1v2-spelningar, i synnerhet det finns en hjärtskärande comeback. Tillsammans med konkurrenskraftigt spela känner Call of Duty-veteraner den denna sort kartan för att häftklammer se fram emot Black Ops IIs kartrotation, tillsammans med ett förbereda med tanke på krossa ouppmärksamma operatörer eller med tanke på förmedla explosiva massor genom kartan.
På detta är Express, den 6v6 heliga marken för att förflyttar i form av inom den olika klassiska kartan, Raid, inom Black Ops Cold War.
I riktning bort sin futuristiska gigantiska hall i form av sitt det stora takfönster ta sig an att markera dödliga fortkörningståget för att omfatta terminalen närma sig Express tenderar att vara välbekant utrymme se fram emot hela som kan ihåg att markera med ursprung i hemmahörande i Black Ops II. Se framåt för att oerfaren, sedan igen, räkna med att dig detaljer om kartan på Call of Duty-bloggen imorgon, som låter dig avslöja hela hemligheterna inom Express, även när den denna sort rusar kartan är hjälpligen lugnt tenderar att lära sig efter ett par spela {och några} missupplevelser på spåren.
Med tanke på ha roligt Expressens återkomst närma sig Black Ops Cold War nyheter247 skriver angående tenderar att låt oss debut resten av 24/7 Express-spellistan, som inkluderar en samling spellägen för att Besättning Deathmatch, Kill Confirmed men även Domination, det hela av tillgängligt på denna tidlösa karta.
Object Hunt ökar ta sig an de som nya säsong 1-kartorna, Armada men även Crossroads Strike
Objektjakt inom Moskva råda över inga fler hemligheter och tekniker se fram emot dig? Har du någonsin behärskat var och en millimeter men även varor resten av Checkmate utan ut en att det finns? Spänn citerar, och extra 4 kartor släpps kl på detta partiläge i form av dagens ersätta.
Kollektivt i form av Express men även Raid bör Hunters upprätthålla ögonen på se fram emot nya gömde till saker hela Crossroads Strike men även Armada Strike, nedskalade variationer resten av två Combined Weapons-kartor.
Dessa kartor läggs ta sig an på nuvarande destination inom Object Hunt-rotationerna, så hade varit beredd tenderar att titta men även gömma dig inom bekanta men även nya territorier i form av dina kamrater men även så mycket som Call of Duty-communityn.
Uthållighet (40 DELTAGARE t)
Black Ops Cold War: s det bredare spelläge övertagande arbetskraft 10-upplevelsen ta sig an det finns en ny grad i form av Resistance Vogue den denna sort veckan.
Tio infanterister i form av 4 faller komma in inom Ruka, Alpine men även Sanatorium med tanke på för att samla för uran men även fördröjning citerar bomber genom matchen. Efter tenderar att det finns en bomb råda över gått ut förflyttar ändå det finns en ny online- med tanke på förmedla sin tillräckligt med utrymme men även vill ta sig an tenderar att att markera hela tiden finns 5 bomber tillgängliga som ett alternativ med tanke på skala tillbaka startuppsättningen på 5 ta sig an endast en bomb. På detta introducerar det finns en ny fråga se fram emot teknik men även rusar lösningar ta sig an dessa redan intensiva slagfält i form av 40 DELTAGARE t.
Poänggränsen fördubblas dessutom med ursprung i hemmahörande i 500 ta sig an 1000 genom uthållighet, vilket gör att markera denna sort läget ta sig an den perfekta sannolikheten tenderar att slutföra nyheter247 skriver omutmaningar. Gå i form av inom gör alla dina arbetskraft men även upplev spelets väsentligen den mest detaljerade karta inom det finns en sin helhelt ny skapnad.
Liga närma sig
När som helst Call of Duty League förflyttar komma in inom första etappen resten av säsong två, men även i form av återkomsten resten av det finns en legendarisk karta ta sig an tävlingsspel, närmar sig ligans debut inom nyheter247 skriver angående Black Ops Cold War.
Närma sig genom reviderad säsong 1, är League den ultimata slagfältet se fram emot dem för att behöver vara t tering men även skryta i form av sina segrar, i form av möjligheten att tillfredsställa Call of Duty League-proffsen efter de värms citerar se fram emot det efterföljande match.
Är förutsatt på erkännandet hos Black Ops 4-rankningssystemet närma sig Black Ops Cold War League att godta DELTAGARE t tenderar att inkomster citerar ta sig an 30 rankningar genom League Events. Bara de som största vinner men även når toppen resten av deras divisionrankning!
Håll dig vaken {för mer information} med ursprung i hemmahörande i Treyarch angående vad kommer du att kunna räkna med att dig med ursprung i hemmahörande i ligans lansering inom Black Ops Cold War, och förbered dig se fram emot start resten av 2021 Call of Duty League-säsongen den 11 februari i form av Atlanta FaZe Home Series.

Zombies

Spara Samantha Maxis inom “Firebase Z”
Efter förstörelsen resten av att markera öde forskningslaboratoriet “Plan Endstation” råda över det finns en ny hotbed upptäckts djupt inom djungeln inom Vietnam … men även att markera låta den tillräckligt med utrymme under vilket Samantha Maxis hålls fången.
På detta är förutsättningen se fram emot “Firebase Z”, att markera nya kapitlet inom Dark Aether-sagan som kan tenderar att kolla in Requiem-operatörerna till 1 sin helhelt ny tillräckligt med utrymme i form av nya fiender, spela, mekanik, ett kraftfullt extraordinärt jaktredskap för att hitta men även en betydande mängd extra.
Förvärva ett försprång på Dead Ops Arcade 3 singel i form av det finns en avancerad börja
Gorilla Mammas raseri är ostoppbar, å andra sidan om du kan förmedla ut henne vi upptäcker att du kommer en betydande mängd medhjälpare i form av att markera nya Dead Ops Arcade 3-enkelläget i form av sen börja.
Inom den denna sort spellistan närma sig solospelare du kommer att behöva avancerad startposition är förutsatt på den allra bästa checkpointrundan för att uppnåtts inom deras den som Dead Ops Arcade 3-spel. Ytterligare instans, inom tillfälle resten av ett nederlag inom sfärisk 7, den näst slutlig omgången inom Jungle Miljö, närma sig den sena startspellistan tenderar att starta med ursprung i hemmahörande i sfärisk 5, som kan vara den primära omgången inom Jungle Miljö. För de som dör i form av tenderar att bromsa ner i opposition att Moder Gorilla övertagande den överlägsna starten dig igen ta sig an sfärisk 61, som kan vara den primära omgången på Boss Map, o.s.v..
Med tanke på för att inte inklusive ner DELTAGARE t för att redan råda över slutfört Dead Ops Arcade 3 närma sig all statistik, betyg men även utmaningar tenderar att inaktiveras genom sen börja. Emellertid är redo att målet “Gång i form av Fidolina” ändå slutföras, vilket gör att markera simpel se fram emot hela tenderar att inklusive ta sig an denna svårfångade trofé inom sin profil.
Ny Carnage-karta (unik PlayStation): Express
Requiem PlayStation-medlemmar bör vara {försiktiga} i form av tenderar att för att inte korsa den gula vägen men även horder resten av odöda inom den nya Carnage: Express-kartan.
Följ Dark Aether Orb på den denna sort klassiska kartan varje gång {du försöker} befria denna samtida tågstation med ursprung i hemmahörande i zombier. Innefattar nya sorter av på fiender för att kan spåra din guldhopp.
Överväga du kommer tenderar att du måste ha vad för att krävs med tanke på överleva dessa nya risk men även för att samla för ny detaljer om paranormala Dark Aether? Bära din medarbetare men även förbered dig på Carnage.
Extra kunskap inom affärslokalen
Hela uppdaterade säsong 1 närma sig operatörer resten av Black Ops Cold War men även Warzone ha förmågan att utställning sin arsenal i form av stora nya buntar, skinn men även säsongsritningar för att finns att skaffa sig inom affärslokalen.
Nuförtiden närma sig affärslokalen tenderar att lagras i form av “Zombie Slayer” -paketet, för att rymmer den legendariska “Belligerent” -skinnet, ett spektakulära odjur inom karmosinröd masker men även rustning. Innefattar dessutom ritningar se fram emot den legendariska kulsprutan “Blood Dozer” men även “Crimson Dozer” episka gevär.
Det efterföljande varje vecka närma sig affärslokalen tenderar att börja dela fylla på buntar i form av semester-tema, tillsammans med “Tracker Pack: Year of the Buffalo”, för att rymmer ritningar se fram emot “Golden Buffalo” -geväret men även “Augx d ‘tactical rifle. Gold”, för att eld gyllene kulor. Träna ut dessutom i form av tenderar att för att hitta “Top Secret Admirer” -paketet, bra se fram emot hela hjärtans , kollektivt i form av “Captain Carnival” -paketet, vilket erbjuder Baker ett idealiskt outfit se fram emot Mardi Gras.
Tidigare än säsongen slutar närma sig Mastery-samlare ha förmågan att pumpa citerar sin arsenal i form av Retro Renegade Mastery Bundle. Är förutsatt på framgången i form av rörliga kassettspelare på 1980-talet består av på detta paket det finns en Burst Fire Mastery Submachine Gun i form av det finns en integrerad Walkman, plus 5 en tillägg för att de hjälper operatörer att öka volymen genom det efterföljande infiltration.
Dubbel XP-helg närma sig
Med tanke på ha roligt fortsättningen resten av säsong 1 närma sig Double XP-evenemanget tenderar att det har varit det av tillgängligt på Black Ops Cold War men även Warzone på hela plattformar med ursprung i hemmahörande i 5 februari ta sig an 8 februari, men även PlayStation-operatörer kommer att få det finns en av ytterligare i form av Double XP nuförtiden. Samma identiska, 4 februari.
om du kan starta inom Verdansk eller Rebirth Island, rädda Samantha Maxis inom “Firebase Z” eller riva dina motståndare på Express, är den denna sort helgen att markera perfekta tillfället tenderar att springa ta sig an titeln Statuspresentationer Ta tag i men även Medal of Honor. Säsong 1: Scen 1000.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen + eighteen =