My Hero Academia, cosplayen ännu en Himiko resten av f.ukuro är slingrig, på grund av detta faktum bra

Ifrån världen resten av My Hero Academia närma sig det finns en en annan anmärkningsvärd cosplay, den den här typen gången i riktning bort f.ukuro för att troget replikerar karaktären resten av Himiko Toga, några av karismatiska inom serien, för att fångas inom all sin sinnessjukhet resten av denna omtolkning.
Himiko är ett faktor avSkurkförbundet fast det är det ändå en av många karaktärerna extra ikonisk göra en ersättning för dess . Det är det det finns en speciellt mycket effektiv tjej inom strid samt framför alla delar bestämt slingrig, tydligt inspirerad resten av den japanska yanders kreativitet.
Efter stereotypen ser ut som om Himiko vara det finns en belåten tjej, godis samt en lugn fast uppenbar sadistiska tendenser samt total bortsett i riktning bort risk samt medlidande, vilket utställning ändå det finns en betydligt mental instabilitet.
Dessa egenskaper sammanfattas ordentligt inom fotografierna resten av f.ukuro under, under vilket flickan ser ut som om belagd resten av skisser resten av blod fast hela tiden håll sin typiska flin störande. Observera dessutom videon infogad inom sekvensen samt även distribuerad hela genom TikTok, under vilket det är det uppnåelig tenderar att låt oss titta på ombyggnad i riktning bort cosplayern i riktning bort hans normala en blick ännu en karaktären resten av My Hero Academia.
I ämnet av olika cosplay, närma sig vi ihåg att markera resten av Mary Jane Watson från MissBri, att markera resten av Stöder sbabbycosplay är att markera resten av Annie från mk_ays i riktning bort Övergrepp of the Giants.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 − seven =