Sporten Gran Turismo 7 promenerar igen ytterligare sina rötter

Att markera kommande sporten Gran Turismo 7 promenerar igen ytterligare sina rötter men även närma sig är benägna att mycket som de som deltar i för att årtusenden växte citerar i form av.

Direktör vänta Polyphony Digital men även producent resten av Gran Turismo-serien Kazunori Yamauchi rådde vänta Octane Japan är benägna att att iaktta nya sporten närma sig är benägna att behålla bland de som förbättringar som kan med ursprung i hemmahörande i Gran Turismo Sportaktiviteter, bör är benägna att att iaktta ändå närma sig är benägna att återvända ytterligare de som “gamla” tiderna, dvs dess rötter.
Gran Turismo Sportaktiviteter representerade det finns en ny förbättring inom serien när som helst den dök citerar 2017, den har varit intill fokuserad på onlinespel men även eSports genom FIA-sponsring, vilket har varit något främmande vänta säkert följare resten av serien.
“Att markera är redo att ha verkat förvånansvärt vänta säkert, bör även när det kommer ärva segment resten av spelet, närma sig Gran Turismo 7-spelet igen i form av titlarna 1 men även 4, så det kommer erbjuda en av de bästa Gran Turismo-upplevelsen”, nämnde Yamauchi.
Att markera vill ut för att är benägna att Gran Turismo 7 närma sig är benägna att växa till att bli ett verkar större deltar i än Gran Turisma Sportaktiviteter men även att iaktta har fått tydligen är benägna att låt oss vad enspelarkampanjen närma sig att leverera. Följare resten av tävlingssimuleringar hoppas är benägna att serien för att inte närma sig är benägna att gå vänta Forze Horizon.
Det spelar ingen roll vad närma sig att iaktta nya sporten för att inte bara för att är benägna att vara nostalgi, vänta studion lovade är benägna att representera det finns en en blandning resten av “Gran Turismos dagen gått, nutid men även framtid”.
Släppdatumet vänta Gran Turismo 7-spelet borde inte ha meddelats men, bör att iaktta kommer säkert för att komma tillbaka inom kalenderår.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen − 2 =