Bartomeu förnekar intresse inom “Messigate-affären”

Förr Barcelonapresident Josep Maria Bartomeu förnekar tenderar att mannen lämnat detaljer om Lionel Messis kontrakt ta sig an Mundo Deportivo. På detta media rapporterade igår tenderar att 2017, varje gång Messi senast förlängde sitt kontrakt genom användning av Barcelona, ​​åtog sig klubben tenderar att betala honom det finns en bruttolön på 555 237 619 euro senast den 30 juni 2021.

Barcelona dessutom Messi infört att omedelbart efter att iaktta tenderar att publicerades de flesta stämningar gentemot “Mundo Deportivo”, men dessutom gentemot Bartomeu dessutom hans närmaste konfedererade, detta President Carles Tuskets, Oscar Grau dessutom Jordi Mestre.
Messi närma sig för att framkalla talan gentemot hela, vänta bara Bartomeu, hans konfedererade dessutom fotbollsspelarens juridiska yrkesmän hade kopior resten av kontraktet.
”Det är det inte sant tenderar att jag använder avslöjat detaljerna inom Messis kontrakt. Leo förtjänade varje liten sak. “I fråga om att iaktta för att inte vore vänta pandemin, jag skulle inte Barça ha fungerat utmärkt”, uttalas Bartomeu inom ett tillkännagivande.
“Mundo Dertivo” är ej rädda vänta de som tillkännagivna stämningarna, de som publicerade det finns en relaterad text u al co ntent just nu under vilket de som avslöjar detaljerna inom avtalet.
Barcelona ska betala Messi 39.000.000 euro vänta sin lojalitet senast den 15 juli, dvs. två veckor efter utgången resten av kontraktet, varje gång mannen är vanligtvis en DELTAGARE t inom ett annat team.
hur du kan stor summan inom Messis kontrakt är, är att iaktta för att inte hans felaktig. Någon person på klubben hände överens i fråga om tenderar att mannen jag skulle inte förvärva det finns en lojalitetsbonus i fråga om mannen för att inte är det finns en Barcelona-spelare. Det är det uppenbar tenderar att Bartomeu dessutom hans konfedererade 2017 har varit säkra på tenderar att Messi jag skulle inte avsluta sin yrke på “Nou Camp”.
Å andra sidan att iaktta finaste förekomsten tenderar att de som för att inte visste hur du kan man strävade dessutom förhandlade är fallet genom användning av Neymar. Brasilianaren väntade på tenderar att den 1 augusti 2017 jag skulle inte förvärva det finns en lojalitetsbonus på 40 000 000 euro, dessutom två dagar på ett tag åkte mannen ta sig an PSG.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × three =