Quincy Promes återvände ännu en Spartak

Representanten titta på Nederländerna, Quincy Promes, återvände ännu en Spartak Moskva. Ajax samt Spartak även har kommit överens i fråga om villkoren med tanke på kantspåren avgår Amsterdam.
Promes närma sig tenderar att lånas på Spartak resultat i ännu en toppen resten av säsongen. Att anse ryska laget betalar 500 000 euro titta på lånet, bör efter säsongens sista närma sig 9 000 000 euro tenderar att vara tvungna att köpa en sitt kontrakt.
Promes närma sig tenderar att observera via sina nya lagkamrater inom morgon inom Dubai. Ryska medier hävdar tenderar att han kommer underteckna ett kontrakt ännu en juni 2024.
Holländaren spelade 135 matcher titta på Spartak hela perioden 2014 ännu en 2018, gjorde 66 mål som samt spelade kommer in 33 assist. Mannen tillbringade säsongen 2018/2019 inom Sevilla (33 matcher, två mål som) samt i riktning bort juni 2019 spelade pojken titta på Ajax.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen + 19 =