Kvartfinal inom VM inom Egypten

Kvartfinalmatcherna inom att markera 27: e världsmästerskapet inom handboll spelas för närvarande inom Egypten. Detta mästaren Danmark, med ursprung i hemmahörande i kl. 17.30, utför i opposition att ett nummer Egypten, då däremot kl. 20.30 står matcherna Spanien-Norge, Sverige-Qatar samt Frankrike-Ungern på detta system.

Hela mästerskapet fram till nu råda över Danmark samt Frankrike vunnit alla de matcher, samt tillsammans med dem är svenskarna obesegrade, för att råda över dragit samt vunnit 4 gånger.
Efter den spektakulära segern genom Kroatien konfronterad danskarna den motiverade värden.
“Det är det hela tiden besvärligt en gång du utför i opposition att värden. “Vi förväntar sig oss det finns en kroppslig extrem match, försvaret samt målvakternas inspiration närma sig att avgöra”, uttalas den danska tränaren Nikolay Jakobsen.
Loppet närma sig tenderar att spelas resten av Norge, olika med ursprung i hemmahörande i efter det världscupen samt europeisk mästare Spanien. Makedonska paret Gjorgji Nachevski samt Slave Nikolov närma sig att utvärdera för denna match.
Spanien skulle inte ha tappat i opposition att Norge på 24 12 månader, förra gången skandinaverna vunnit 1997 hade varit en av de bästa norska spelaren, Sander Sagossen, bara för att två 12 månader tidigare.
“Spanien är ett effektivt reglering i form av ett antal fin ivrig spelare. “Sedan igen utför vi dessutom fin, jag överväga tenderar att vi är redo att motsätta dem”, säger Sagossen.
Svenskarna jagar sin första semifinal efter det finns en paus på tio 12 månader, de nära att slagit Qatar genom den 2 mest uppdaterade mötena.
“Vi analyserar dem samt sätter ihop oss.” “Vi alla vet att tenderar att dem är ett kroppslig extremt reglering, de nära att ett par fin skyttar, Frankis samt Capote står stolt”, säger Sveriges Glenn Solberg.
Den Qatari-försvararen, för att utför inom Porto, Francis Marzo i form av 53 mål som samt en av de bästa målskytten fram till nu inom mästerskapet.
Fransmännen, för att hade varit 14 omkring förra VM, närma sig tenderar att försök att vinna det finns en medalj inom Egypten. Inom de som innan matcherna besegrade de som de som robusta landslagen inom Norge samt Portugal.
“Ungern råda över lyckats göra att markera fin innan, fast att markera råda över aldrig har inte konsekvens. Det finns för tillfället är stabila samt effektiva. Den mest viktiga matchen inom mästerskapet väntar på oss. “Vi ‘ ve ett ungt, nytt reglering, säkert utfärdar fungerar ändå för att inte korrekt, fast vi är de på korrekt ett sätt”, säger Frankrikes Legend Guillaume Gilles.
Förra gången Frankrike samt Ungern spelade omkring EM inom Belgrad hade varit 2012, då segern gick vara uppmärksam på ungrarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen + 14 =