Man City igen på toppen resten av premiärskapet efter du kommer att behöva vinna mot West Brom


MAN CITY igen på toppen resten av Premier League efter du kommer att behöva vinna mot West Brom på Hawthorns
Manchester City gick igen ta sig an toppmötet inom Premier League ikväll (tisdag 26) efter du kommer att behöva krossat West Bromwich Albion inom det finns en dominerande uppvisning resten av fotbollsfolks på The Hawthorns och därav vunnit 0 – 5, via något medhjälpare i riktning bort VAR på omfattande.
Ilkay Gundogan, för att ser ut snubbla efter poängsidan alltid dessa dagar, öppnade poängen efter bara för att sex min, samlade Joao Cancelos gå och därav krullade det finns en bra strejk inom nedre hörnet i riktning bort sticket resten av boxen.
Att markera har varit igen efter 57 min då Mahrez den den här typen gången satte citerar Sterling se framåt för att ett tryck att kunna göra 0-5, ett slutresultat för att avgår Sam Allardyces herrar inom det finns en farlig 19: e placera inom tabellen inom center resten av säsongen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen + 3 =