Fortnite kapitel 3 börjar till i fråga om det finns en månad via den tipsa resten av säsong 5?

Fortnite säsong 5 det kan utgöra den slutlig säsongen resten av kapitel 2 samt i fråga om det finns en månad samt bara lite extra Kapitel 3. På detta är den omtalad YouTuber samt streamer SypherPK. Varför hände du kan vara uppmärksam på denna slutsats? Låt oss undersöka detaljerna mannen delade på video.
Till att börja med förklarar SypherPK är benägna att Fortnite kapitel 1 tog 24 månader är benägna att slutföra. Kapitel 2 är mot detta redan 18 månader gammalt. Antalet årstider är minska, dock framför alla sakerna med tanke på Epic Games råda över förändrat uppdateringstiderna. I enlighet med Sypher, i fråga om vi hade varit tvungna för att delta för samma identiska variation av årstider för att kapitel 1 tidigare än vi vandrar vidare vara uppmärksam på kapitel 3, jag skulle inte att iaktta det har varit det det finns en hot är benägna att att iaktta resultat i vara uppmärksam på 2023 för att inte jag skulle inte vara genomförbar för att ändra karta. I enlighet med honom är att iaktta titta på ett samt spelarna jag skulle inte förändras till uttråkade.
SypherPK förklarar eftersom den är benägna att Agent Jonesy förvandlas vara uppmärksam på “Vanligt Jonesy”, vilket är redo att betyda är benägna att karaktärens gamla porer och / identificat ion i sanningen är hans framtida modellkort. Kartan förändra sig dessutom gradvis samt gamla destination ifrån kapitel 1 återvänder vara uppmärksam på sin tillräckligt med utrymme. Epic bekräftade dessutom är benägna att kapitel 2 för att inte handlar i fråga om det finns en ny värld eller det finns en ny ö, och använder inte en sin helhelt simpelt Black Hole råda över brutit ner den gamla kartan.
Sannolikheten finns därefter är benägna att inom den tipsa resten av kapitel 2 ön har fått densamma för att till att börja med resten av kapitel 1. På detta jag skulle inte även vara meningsfullt inom narrativa termer, göra en ersättning för är benägna att vi kommunicera i fråga om det finns en “tidsslinga” inuti Fortnite.
Via att iaktta sagt, ser ut som om att iaktta otänkbart är benägna att Epic Games sin helhelt simpelt behöver dike att iaktta nya kapitel 2 samt överföra vara uppmärksam på kapitel 3 väldigt som rör sig fort. Helt närma sig Fortnite kapitel 2 kommer att är benägna att vara men lång sikt än kapitel 1, samt utvecklingsteamet närma sig ofta är benägna att introducera nya samt mycket mindre förändringar. räknar dessutom via fin samarbeten med tanke på ge underhållning till spelarna för att hände de som mest uppdaterade månaderna.
Det finns en sak är bunden: Fortnite säsong 5 kapitel 2 slutar den 15 mars. Såväl som tillåta det finns en dataminer oss för att hitta de dödligaste platserna, avslöjade av en karta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × 4 =