The Last of Us 2 får flest utmärkelser av Game Awards

The Last of Us 2 att markera verkar är faktiskt vara sporten för att tog nämner fler utmärkelser för att Årets deltar i inom (ny) historiskt förflutet, efter du kommer att ha ännu en och därav genom användning av inte för länge sedan överträffat The Witcher 3, för att hade den rekorden före.
Det specifika rankningen avser speciellt tilldela relaterade ännu en Årets deltar i, exkluderas därefter olika extra specifikt kostar, såsom “Best of Show” eller kategoripriser för att inom säkert instanser delas ut titta på specifikt evenemang, på särskilda publikationer eller hela genom tenderar att belöna ett antal speciella funktioner.
Uppgifterna inom undran samlades komma in resten av Gameawards.net-webbplatsen, för att ansvarar som ett sätt att spåra dessa utmärkelser titta på var och en titel och eftersom är faktiskt placerar The Last of Us 2 överst inom den det allmänna rankningen. Att markera nya sporten Naughty Dog nådde ett fullständigt 261 Årets deltar i jämfört genom användning av 260 inom The Witcher 3, även när denna kvot erhålls precis nu grund av Läsarens val av och inte för inte inte utan skäl titta på de som officiella utmärkelserna för att ges resten av redaktörer och därav antal medier.
De som 261 utmärkelserna delas komma in inom 169 utmärkelsen Årets deltar i med ursprung i hemmahörande i media och därav 92 med ursprung i hemmahörande i läsarna, allteftersom The Witcher 3 ändå även har 172 utmärkelsen Årets deltar i med ursprung i hemmahörande i media och därav 88 med ursprung i hemmahörande i läsarna. Varje fick ändå ändå färre utmärkelser med ursprung i hemmahörande i media än de som förra The Last of Us, för att hade fått 196 mediepriser i opposition att 58 med ursprung i hemmahörande i läsare, å andra sidan The Last of Us 2 är redo att ändå ha ett tag tenderar att bära fler kostar dessutom. Sedan igen, bara för att titta på ett antal dagar eftersom den han var fortfarande i andra position och därav gjorde ett steg ambitiös på ganska mycket övergående ett tag.
Att markera finns dessutom tenderar att vi säger att den Betyg resten av genren är förnuftigt i ämnet av de som mest uppdaterade årenas specifikt sammanhang å andra sidan det är det hårt tenderar att tänka på på en helt scen: mängden kostar titta på årets deltar i även har i sanningen multiplicerats exponentiellt de som mest uppdaterade åren och därav blivit ett riktigt trend, betydligt för att kanske beordrar tenderar att man övertagande hänsyn ännu en anslutningen mellan mängden resten av priserna och därav skalan på provet för att beaktas som ett sätt att förvärva det finns en viss när sätta nästa genom användning av titlar med ursprung i hemmahörande i olika årgångar.
Räkningen resten av dessa utmärkelser övertagande är faktiskt hänsyn ännu en media resten av alla de storlekar och därav sammanhang, betydligt för att för att inte gjordes förrän titta på det finns en ett tag eftersom den, å andra sidan ändå representerar det finns en vägledande fotografi att markera aktuella läget titta på spelkritik och därav dess preferenser.
Höjden 10 online-spel genom användning av väsentligen den mest uppnådda årets deltar i

  1. The Last of Us: Part II – 261 (169 Media, 92 Reader’s Choice)
  2. The Witcher 3: Wild Hunt – 260 (172 Medium, 88 Reader’s Choice)
  3. The Last of Us – 254 (196 Media, 58 Reader’s Choice)
  4. The Elder Scrolls V: Skyrim – 227 (163 Medium, 64 Reader’s Choice)
  5. The Legend of Zelda: Breath of the Wild – 223 (168 Media, 55 Reader’s Choice)
  6. God of War 2018 – 208 (133 media, 75 läsars val av)
  7. Uncharted 4: A Thief’s Avslut – 173 (94 Medium, 79 Reader’s Choice)
  8. Grand Theft Auto V – 160 (107 media, 53 läsarens val av)
  9. Red Dead Redemption 2 – 147 (107 Medium, 40 Reader’s Choice)
  10. Dragon Age: Inquisition – 134 (101 Media, 33 Reader’s Choice)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × 4 =