den nya uppdateringen ger ännu en det finns en ny scen även 40 variationer

Mediatronic släppte sammanfattning det finns en ny ersätta resten av Omständigheter killar. Den den här typen uppdateringen närma sig under loppet av vinterknockouten vänta säsong 3 även introducerar en hel del nya ännu en denna trevliga kampkunglighet. Verklighet är tenderar att det finns en sin helhelt ny scen, å andra sidan 40 varianter resten av nuvarande rutter kan också. Avslutningsvis närma sig nya DLC: er även kostymer tenderar att göras tillgängliga med ett syfte att anpassa dina avatarer.
Denna ersätta närma sig drygt det finns en månad efter debut resten av Vintern knockout resten av den 3:e säsongen resten av Omständigheter Guys. Den uppdateringen introducerade sju nya omgångar, nya problem även nya dräkter. Snabbt, för att sagt, närma sig det finns en ny ett sätt även 40 variationer resten av de som nuvarande tenderar att läggas ännu en.
De kan för att inte missa det finns en uppsjö resten av DLC även nya dräkter vänta Omständigheter Guys, via personer man ska göra denna sui generis battle royale mycket mer slingrig även färgstark. Inte för länge sedan råda över sporten varit inom huvudfokus vänta det finns en liten gul: vänta Xbox Fall Guys skulle ha gjort det till Game Pass, men Devolver åberopade Satan och förnekade det, via den konstigt lugnet även allvaret.
Har du antagligen bott på Mars de som mest uppdaterade månaderna, den här typen är att iaktta Fall Guys: Ultimate Knockout recension, ett resten av de som väsentligen den mest nedladdade spelen 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × three =