Konami stänger divisionerna se framåt för att tillverkning av resten av online-spel se framåt för att det finns en inre omstrukturering

Inom förra årets finanspolitiska resultatdokument, Konami skrev en betydande mängd kortfattat tenderar att han kommer hålla fast vid det ännu en omorganisera ett par interna källor. I samband med tillkännagivandet resten av antal kampanjer framträder del av framtida politik för att är redo att läsas på ett oroande tillvägagångssätt: ifrån och därav genom användning av den 1 februari 2021 närma sig den japanska signaturen i sanningen tenderar att upplösa Produktionsavdelningar 1, 2 och därav 3.
För att vi uttalas är redo att nyheterna vara oroande som ett resultat av att anse inom sin väsentligen den mest extrema studera är redo att betyda tenderar att Konami avyttrar affärsdelen för att handlar i fråga om Yu-Gi-Oh-videospel och därav -kort. PES utesluten. En chans för att pojken att direkt satte kommer in larm följare ifrån så mycket som världen och därav polariserade positioner, bland dem för att tycker att det kan det finns en försäkran på tenderar att nästa Silent Hill är utvecklad av Sony och människor som vill oss bakom Microsoft, som länge har ryktats vara ute efter en orientalisk övertagande.
Faktiskt ta hänsyn företagets välbefinnande och därav sanningen det PES-produktion ser ut för att inte påverkas resten av dessa förändringar, att anse är redo att sin helhelt simpelt vara det finns en inre omfördelning resten av källor “tenderar att reagera förr tillgänglig på marknaden hela oss“läser officiellt pressmeddelande. Hela genom tenderar att bli av med uppdelningarna mellan de som antal produktionsavdelningarna kan Konami i sanningen sin helhelt simpelt ha det finns en extra flytande och därav dynamisk konstruktion se framåt för att produktionen.
Upplösningen resten av divisionerna 1, 2 och därav 3 implementera den 1 februari 2021. Konami Digital Entertainment råda över för tillfället cirka 1600 arbetarna, allteftersom så mycket som Konami råda över större än 10.400. Företagets huvudsakliga administrativt centrum, ännu en distinktion ifrån vad man överväga, ​​närma sig ifrån pachinko, spelautomater, anime, handelskort och därav fitnesscenter. 12 månader 2019 hade Konami ett rörelseresultat på cirka 400 tusentals och tusentals euro.
I fråga om det finns något annat bakom dessa modifieringschanser närma sig vi tenderar att meddela dig att direkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × three =