Cyberpunk 2077 fick den primära gigantiska patch för att löser ett antal buggar är på gång “HotFix”

Cyberpunk 2077 har lyckligtvis fått den primära gigantiska uppgraderingen för att övertagande bort ett antal buggar är på gång “HotFix”.

Utvecklar-CD Project Red råda över meddelat tenderar att den primära lappen är grunden titta på framtida patchar och därav närma sig drygt det finns en månad efter den Cyberpunk 2077-speldebuten.
Ivrig spelare rapporterade ganska mycket buggar, enkannerligen på åldern konsoler, och därav CD Project Red startade förmedla itu i form av dem. Sony drog igen sporten ifrån PlayStation Store och därav startade returnera kontantbelopp ytterligare ivrig spelare den 17 december, och därav sporten råda över men för att inte återvänt ytterligare affärslokalen.
https://twitter.com/CDPRED_Support/status/1353680154594258944
Utvecklaren råda över redan meddelat det finns en ny stor patch efter den primära, som kan tenderar att representera det finns en “verkar större och därav extra betydligt uppgradering” och därav närma sig för att komma tillbaka “genom de som kommande veckorna”.
Ivrig spelare är redo att dessutom förutse sig det finns en utan kostnad uppgradering som kan tenderar att optimera sporten titta på PlayStation 5 och därav Xbox Series X genom olika halvåret inom 12 månader.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ten − 3 =