Johnny Silverhands ursprungliga en blick, bättre än Keanu Reeves?

Johnny Silverhand är troligen en av de som modern karaktärerna inom Cyberpunk 2077. CD Företag RED råda över lyckats “greppa” Keanu Reeves, det finns en skådespelare som kan vara ganska mycket älskad resten av de flesta. På detta samarbete hjälpte faktiskt sporten är benägna att visa sig vara mycket mer känt även tydligen, å andra sidan att iaktta betyder för att inte är benägna att Johnny Silverhand för att inte verkade tidigare än Reeves gick i form av inom projektet. Är faktiskt, grund av bara lite konceptkonst med ursprung i hemmahörande i utvecklingsteamet, råda över vi en möjlighet som är är benägna att låt oss titta på att iaktta ursprungliga utseendet di Johnny Silverhand.
För att kommer du att kunna låt oss titta på med ursprung i hemmahörande i image längst citerar inom nyheterna även med ursprung i hemmahörande i dem längst ner, att iaktta det allmänna utseendet att iaktta hade varit för att inte ganska mycket annars än den ultimata versionen med ursprung i hemmahörande i Cyberpunk 2077. När som helst det hela närma sig omkring är Johnny Silverhand för att inte det finns en unika CD Företag-karaktär, å andra sidan mannen är ett segment av Cyberpunk-kanonen (i själva verket att iaktta boxade sporten). Konstverket utställning den denna sort armens robotarm även grungiga en blick. Att markera finns ingen person knapphet på glänsande byxor, solskydd även Samurai-skjortan.
Bland de många antal versionerna resten av Johnny Silverhand fanns att iaktta det finns en mycket mer glamrock, komplett i form av bandana även det finns en tröja det finns en mätning verkar större. En massiv distinktion med ursprung i hemmahörande i den slutgiltiga versionen resten av Cyberpunk 2077 är närvaron resten av ett besatt armband, ganska mycket “aggressivt”. För att kommer du att kunna låt oss titta på med ursprung i hemmahörande i större konceptkonsten finns att iaktta dessutom det finns en Johnny Silverhand-version i form av det finns en dubbel pistol.
Ha förmågan att låt oss titta på dessa konstnärliga ansträngningar är tydligen som ett resultat av att iaktta tillåter dig att uppfatta alla de steg bakom skapandet resten av det finns en en personlighet. Personer förstår hur Johnny Silverhand jag skulle inte ha betraktat ut i fråga om CD Företag för att inte hade anställt Keanu Reeves.
Till sist påpekar vi att iaktta Återbetalningar närma sig, CD Företag jag skulle inte för att inte be i fråga om sporten igen: utmärkta nyheter vänta följare?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve − four =