iPad Mini 6: video avslöjar hålkamera att tillägga mått, denna sort är renderingen

Det finns en efterträdare ta sig an iPad mini 5 även har varit på direkt genom det finns en ett tag i överensstämmelse med ett antal rykten att tillägga att iaktta talas alltmer i fråga om det finns en iPad mini 6. Är faktiskt även har Pigtou att tillägga xleaks7 lanserad det finns en video för att utställning framställa resten av denna potentiella nya Apple-surfplatta. Som svar på den 2 källorna skapades renderingen med ursprung i hemmahörande i det finns en pålitlig läcka. Innan hade paret lämpligt förutsett utseendet på antal smartphones, ta sig an instans Galaxy S21 att tillägga iPhone 12, så vad de som uttalas är väl värt uppmärksamhet.
För att kommer du att kunna undersöka i videon jag skulle inte denna iPad mini 6 ha det finns en hålkamera, inne på videodisplay som: att iaktta jag skulle inte vara ett förvånansvärt att tillägga atypiskt val av titta på Apple, det är det absolut. Skärmstorleken jag skulle inte vara 9,15 tum, då däremot tablettens totala mätningar jag skulle inte vara 203,2 mm x 134,8 mm, genom användning av det finns en 6,25 mm tjock.
Det är det ändå för att inte varje liten sak, i överensstämmelse med Pigtou att tillägga xleaks7 närma sig Apple dessutom är benägna att kombinera det finns en fingeravtrycksläsare inom videodisplay som: dessutom på detta jag skulle inte vara nytt. Sättet att att iaktta jag skulle inte göras är ändå för att inte klart. En chans är är benägna att Apple utrustar iPad mini 6 genom användning av det finns en OLED-skärm, som kan vara det finns en avancerad metoder för att använt i iPad Professionell. Det finns en olika risk är är benägna att LCD-skärmen inkorporerar det finns en lite genom användning av det finns en inbyggd skanner, vilket faktiskt för att inte är underbart för att försöka.
Innan rykten även har dessutom hävdat är benägna att iPad mini 6 närma sig är benägna att stödja Apple Pencil att tillägga närma sig är benägna att för att använda sig av det finns en dörr USB Type-C: denna återgivning tillåta ändå för att inte för att verifiera dessa fasetter. Nuförtiden påminner vi er är benägna att de helt enkelt är läckor att tillägga rykten, sin helhelt inofficiella. Vi bör redo på är benägna att Apple utställning oss vad att iaktta även har i beredskap titta på vägen framåt för sin tablet-linje.
Avslutningsvis påpekar vi är benägna att a barnet spenderade 16 000 dollar på mikrotransaktioner på iPad, ingen kompensation tilldelades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 − 3 =