Samsungs Galaxy Note 21 är redo att ha det finns en främre kamera “gömd” hela display skärm

Allt mer av data säger tenderar att Samsungs kommande Galaxy Note 21-smartphone närma sig du kommer att behöva det finns en frontkamera “gömd” hela display skärm.
Samsung även har skyddat termerna “UPC” samt “Underpanel-kamera” inom Sydkorea, för att de kommer för att använda sig av se framåt för att ficktelefoner samt TV-skärmar.
UPC representerar sanningen är namnet, för att inte själva tekniken. På detta skulle vara namnet på kamerorna för att ligger hela display skärm på ficktelefoner samt TV-apparater.
Efter alla finns att iaktta ingen person garantiförbindelse med tanke på den nya tekniken skulle vara del av Not 21, emellertid att iaktta har fått varje sak tydligare tenderar att Samsung faktiskt presterar genom användning av det finns en ett svar för att inkluderar det finns en kamera hela display skärm. Det finns en kandidat se framåt för att denna ett svar är Galaxy Z Fold 3.
Samsung är ej att iaktta den som verksamheten för att presterar på kameror för att ligger hela display skärm, liksom Oppo, för att redan även har infört det finns en konceptenhet för att även har det finns en selfie-kamera hela display skärm. Google samt Xiaomi presterar dessutom genom användning av relaterade alternativ.
Att kunna för att inte glömma bort ZTE vars smartphone Axon 20 5G dessutom även har det finns en främre kamera hela display skärm samt redan är redo att köpas inom säkert av länder som.
Det är det uppnåelig tenderar att vi inom den tipsa resten av året närma sig tenderar att låt oss ett antal fler ficktelefoner i riktning bort antal producenter genom användning av relaterade metoder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 2 =